Speciale verwennerijen voor dierendag!

dierendag featured

Binnenkort is het weer dierendag! Deze bijzondere feestdag is de ideale gelegenheid om je huisdieren eens extra te verwennen. Het is natuurlijk belangrijk dat je je huisdier altijd goed verzorgd maar op 4 oktober mag het een keertje extra leuk, veel en lekker! Weet je misschien niet zo goed wat je aan je vis, kat, cavia of hond wilt geven? Hieronder vind je een paar leuke én voordelige ideeën!

 

Gezelschap voor je vis!

Is je vis af en toe maar eenzaam rondjes aan het zwemmen? Zorg dan voor wat gezelschap deze dierendag! Octo van de bekende tekenfilmserie Spongebob is misschien niet altijd even vrolijk maar zal jouw vis zeker opvrolijken met zijn aanwezigheid. Geen fan van Spongebob? Geen probleem, bol.com biedt nog vele andere versieringen voor je aquarium. Bovendien ontvang je nu €7,50 korting op alle dierenartikelen bij bol.com!  

vis ornament octo Chips voor je cavia!

Bijna iedereen is dol op chips en dit geldt blijkbaar ook voor knaagdieren. Deze feestdag voor dieren is natuurlijk de perfecte gelegenheid om je cavia of ander knaagdier eens met een chipje blij te maken! ViaDierenwinkel.nl biedt deze aan in 2 smaken: appel en wortel.  En wat is er nou helemaal zo leuk aan deze chips? Je ontvangt een pakje chips gratis als Dierendagcadeau bij een bestelling bij ViaDierenwinkel.nl. Lijkt je deze chips niet zo lekker? Maak je geen zorgen! Er zijn nog vele andere Dierendagcadeaus om uit te kiezen.ESVE-knaagdierchips-appel  Braintraining voor je hond!

Als mens dagen we graag onze hersenen uit met een kruiswoordpuzzeltje of een sudoku. Honden kunnen dit nu ook met speelgoed dat speciaal voor honden is gemaakt: Denken, spelen, leren en belonen- dat zit allemaal in dit leuke speelgoed. Daag je hond uit op deze speciale dag en geniet je van 10% korting bij Schecker en ontvang je een gratis ‘goody’ met deze code!   smart dog

 

Speciale maaltijd voor je kat!

Natuurlijk zorg je ervoor dat je kat altijd geniet van een gezonde en gebalanceerde maaltijd. Maar dierendag is ook voor je kat een speciaal feest en dat mag gevierd worden. Trakteer je kat een keer op Felix Party Mix! Heerlijk voor je kat en voordelig voor jou want bij ah.nl zijn alle dierensnacks 2e halve prijs!

 

kat party hat

Uiteraard denk je elke dag aan je huisdieren en zorg je goed voor ze, maar rond 4 oktober nog een beetje éxtra! En deze extra liefde hoeft gelukkig niet extra te kosten met de voordelige en leuke aanbiedingen van vouchercloud die rond dierendag volop aanwezig zijn!

Wees de eerste met een reactie