Aandacht voor de Bikinitrends voor 2014!

Bikini-2

Het is zomer! Tijd voor zon, zee, strand en…………..bikini’s!

Het warme weer komt er weer aan, de vakantieperiode is gestart en daarmee komt de grote vraag.. Welke bikini wordt het dit jaar. Want je wil er natuurlijk wel op je leukst uitzien op het moment dat je aan de rand van het zwembad ligt en een mooi kleurtje aan het opdoen bent.

~

Mix ’n Mis match

Mis matching is een van de trends die we zien opduiken dit jaar. In een heleboel webshops en winkels heb je tegenwoordig de mogelijkheid om los je topjes en broekjes te kopen, maak hier gebruik van! Een Mis Match bikini is zoiets als een net uit bed look voor je haar. Zie er uit alsof je je niet heel erg druk maakt om wat je aanhebt, het er om gaat je een zomer vol plezier tegemoet gaat maar daarmee er toch heel goed uit wil zien! Ook zorgt dit ervoor dat je met een aantal bikini’s een heleboel opties hebt voor de zomer!

mismatchbikinitrends* Ga je voor de Mis Match met prints, zorg dan dat ze echt mismatchen! Neem goed tegen elkaar afstekende patronen zoals, dierenprints, bloemenprints, ruit of strepen om zo het effect optimaal te maken!

*Is dit te heftig voor je, ga dan voor een effen broekje of topje met een daar boven of onder een lekkere print of een andere knalkleur voor een vrolijk effect!

Vintage inspiratie

Het is al langere tijd zichtbaar in de kledingstijlen maar het is nu ook doorgesijpeld naar de badmode. We gaan terug naar vroeger! Naast de jaren tachtig met de psychadelische prints wordt er ook terug gegrepen naar de jaren 50 waar de nadruk nog lag op de ronde vormen van de vrouw. Dit jaar is hier op teruggegrepen met de hoge taille voor de bikinibroeken die weer helemaal terug is. Deze kunnen gecombineerd worden met een zelfde stijl topje of een modernere variant. Maar ook zie je het terug in de badpakken waar de nadruk wordt gelegd op de taille en heupen en o.a. gebruik wordt gemaakt van hartvormige halslijnen.

Bikinitrends vintage

*Deze stijl is perfect voor de vollere vrouw, je hoeft zeker niet jezelf helemaal te bedekken maar doe je voordeel met het nadruk leggen op je mooie vormen!

Vrouwelijk Volume

Een andere stijl die dit jaar weer helemaal terug is zorgt net voor dat beetje extra zacht volume op plaatsen waar je dat met een bikini zeker kan gebruiken. Ja, ik heb het over Ruches, Franjes of welke andere naam je hier ook aan wil geven! Ze zijn weer helemaal terug en worden op de verschillende modellen bikini’s zeker ingezet! Wil je de vorm van franjes waar de wind door heen kan blazen, heb je liever ruches of zorgt een mooi vallend stuk stof voor jouw perfecte boezem?

bikinitrends fringe

*Deze stijl is perfect voor vrouwen met een wat kleinere cupmaat om subtiel wat extra vorm te geven

*Draag je je franjes en ruches met extra veel kleur maak je jezelf zichtbaar op het strand en wees anders dan de rest!

Perfect Uitgesneden

Een trend die nu een aantal jaar is te zien en nog steeds mega populair is, is het uitgesneden badpak. Daarnaast wordt dit nu ook verwerkt in bikini’s om zoveel mogelijk huid zo fashionable mogelijk te laten zien! De stijl die we de afgelopen jaren zagen is nu tot een nieuw niveau verheven met geweldig sexy, onverwachte, moderne lijnen om het lichaam zo mooi mogelijk uit te laten komen. Dus draag jij liever een badpak of iets wat steviger om het lichaam zit en wil je er nog steeds jong en modern uitzien dan is het uitgesneden badpak de trend voor jou dit jaar!

bikinitrends cutout

*Zorg ervoor dat het model past bij je lichaam, zorg bij een voller lichaam ervoor dat het zandloper model wordt benadrukt, terwijl bij het slankere lichaam de uitgesneden vlakken juist voor extra nadruk op het strakke figuur kan zorgen!

Voordat je begint..

Voordat je begint met het uitkiezen van jouw bikini kun je misschien even op VD.nl checken welke model bikini het beste past bij jouw figuur aangezien ze hier een handige paswijzer online hebben gezet!

Aan de slag!

Via vouchercloud heb je altijd kans op een goede kortingscode op mode. Check dan ook altijd even onze site voor de beste deals! Mocht je niet precies weten waar je kan kijken voor de leukste, goed betaalbare bikini’s met de stijlen zoals boven beschreven, check dan onder andere: Nelly, Zalando, Asos, Forever21, Hunkemoller, H&M en Urban Outfitters!

Wees de eerste met een reactie