Cadeaus voor de kraamvisite!

kraamvisite_feature

Ik weet niet of dit meer mensen overkomt maar bij mij in de omgeving is het opeens een komen en gaan van berichten over koppels die gaan trouwen of opeens in verwachting blijken te zijn. Het lijkt wel of dit in golven gaat, een soort mini babyboom. Ik ben gelukkig nog niet op die leeftijd dat ik me dan zelf zorgen gaat maken maar het betekent wel een hoop geregel. Want opeens moet je rekening houden met de aanstaande mama die bepaalde dingen niet kan eten, mentale steun kan gebruiken en die op een gegeven moment toch echt niet meer uit kan waardoor jij vaker langs moet. Maar dan komt de dag dat de kleine geboren is en jij langs gaat om de moeder en de baby te feliciteren en te verwennen met cadeaus! Maar wat neem je mee? Je wil natuurlijk een origineel en lief cadeau wat de kleine hopelijk veel gaat gebruiken! Hieronder een aantal leuke tips om een goede beurt te maken bij de nieuwe ouders!

 

kraamvisite4

Knuffels mogen natuurlijk nooit missen en de Bas de Beer van Lief!Lifestyle is hier een heel mooi voorbeeld van! Zowel voor jongens als meisjes met de vrolijke kleurtjes is deze kanjer een perfect cadeau, je hebt hem in verschillende maten, maar hij is megazacht en wordt snel geleverd!

kraamvisite6

Freddie de vuurvlieg van Lamaze is een knuffel en avontuur in 1! Zodra de baby iets groter is kan hij of zij hier heerlijk mee op avontuur met alle verschillende gadgets die zijn verwerkt in deze ene knuffel. Zeker een cadeau wat de ouders en de baby zullen waarderen!

 

kraamvisite8

Met deze Woodland nachtlamp hoeft de kleine nooit bang in het donker te zijn. Het geeft niet te fel licht en ziet er ontzettend lief uit. Een lampje waar de baby groot mee kan worden en geschikt voor zowel jongens als meisjes!

 

kraamvisite7

Voor gepersonaliseerde boeken is personalgifts.nl het adres waar je moet zijn. Maar daarnaast verkopen ze ook hele leuke baby cadeaus waaronder deze ontzettend schattige dikkie dik rammelaar waar je als baby heerlijk mee kan spelen!

kraamvisite3

Hetzelfde geldt voor dit geweldige knuffeldoekje van Lief! Met Bobby het konijn. Ook geschikt voor zowel jongens als meisjes ook al hebben ze ook compleet blauwe en roze varianten mocht je dit leuker vinden!

kraamvisite2

Met dit dagboek hou je op een leuke manier alle eerste momenten van de baby bij als ouders. Hiermee geef je ze een cadeau voor nu en later, want ze kunnen makkelijk terugbladeren als de baby wat ouder is en zien dan precies wat wanneer is gebeurd!

kraamvisite5

Mocht je het iets duurder willen maken dan zijn de Muzikale knuffels van Sigikid zeker een aanrader. Met verschillende melodieen kun je de ouders en de baby zeker blij maken. Ze zijn te koop in de vorm van een kikker, olifant en schaap!

kraamvisite1

Een simpel cadeau maar het zal de baby veel plezier geven. Deze ratel met belletjes van hout is er in blauw en roze dus kan voor zowel jongens als meisjes worden besteld.

Deze laatste 3 cadeaus zijn te koop in de online speelgoedwinkel Planethappy en je krijgt met deze kortingscode tot eind september 20% korting! Voor meer cadeaus kun je altijd Bartsmit.nl, kleinenfijn.nl, lief!lifestyle.nl maar ook Prénatal. Hopelijk heb ik je een aantal leuke ideeën gegeven en kun je gemakkelijk en voordelig via vouchercloud.nl een goede beurt maken bij de (aanstaande) ouders!

 

 

 

Wees de eerste met een reactie