Carnaval outfit tips

carnaval blog feature

Één van de gezelligste feesten in Nederland is weer in aantocht: Carnaval! Vooral in het zuiden van het land is dit een populair evenement waar alle kleintjes genieten van alle praalwagens en shows en de ouderen van het feesten zelf en dan vooral bier! Natuurlijk wil je tijdens zo’n feest je kinderen leuk aankleden als superheld, prinses of politieman. Maar ik geloof ook dat de ouderen onder ons, graag onherkenbaar willen zijn in hun outfit, of grappig of sexy. Wat voor carnavals outfit best het beste bij jou en kun je flink de aandacht bij trekken bij anderen? Bekijk hieronder enkele carnaval outfit tips voor jong en oud!

Carnaval voor kinderen
Kinderen weten vaak precies hoe zij gekleed willen tijdens carnaval. Meisjes willen vaak verkleed als prinses, fee of superheldin. Jongens willen vaak als politieman, superheld of ninja. Tegenwoordig is de film Frozen helemaal hot onder de kleintjes. Hoe ook anders dat de meisjes verkleed willen gaan als ‘Anna’ of ‘Elsa’ van Frozen. Net zoals de karakters uit Frozen zijn onder andere de minions ook erg populair! Natuurlijk zijn er talloze opties voor kostuums voor je kinderen. Je kunt daarnaast ook zelf de creabea uithangen en maak zelf het kostuum van oude kleren. Wil je toch nog een kostuum kopen, neem dan een kijkje bij Sinqel, Bart Smit of V&D!

carnaval kinderen

Carnaval voor volwassenen
Naast dat er bij de volwassenen, boven de 18, veel drank zal vloeien. Gaat het er natuurlijk ook om dat je wel goed verkleed bent. Wil je sexy, grappig, als beroep, als superheld of als cartoon gaan? De keuze is reuze! Wil je als vrouw een spannend kostuum tijdens dit evenement?! Dan raad ik je zeker aan om een kijkje te nemen bij één van de kostuums van Pabo. Wil je liever een grappig kostuum zoals een disco outfit of als Pipi Langkous? Kijk dan bij Bol.com, hier vind je echt van alles voor een perfect kostuum.

Mannen willen natuurlijk hun mannelijkheid tonen in een kostuum, daarom kiezen ze vaak een kostuum van Batman, Superman of Politieman. Helaas moet je dit jaar wel oppassen wanneer je als politieman verkleed gaat. Dit kan nog weleens voor verwarring zorgen. Maar voor mannen zijn er ook zat gekke kostuums waar je vermakelijk mee over de straten kan lopen. Wat dacht je van een Kermit de kikker kostuum of kipkostuum. Net zoals voor vrouwen kun je bij Bol.com terecht om jouw ideale mannen kostuum te vinden.

carnaval volwassenen

 

Wanneer je toch je kostuum online gaat bestellen, vergeet dan niet een kijkje te nemen bij vouchercloud voor de beste deals en kortingscodes. Heb je echt geen tijd meer om een kostuum te kopen? Wees dan creatief en trek bijvoorbeeld een wit laken aan en je bent net een griekse god of godin. Of trek je mooiste pyjama uit de kast en dan ben je gewoon een luie donder. Zoals je kunt lezen kun je vele kanten op als het gaat om Carnaval. Zorg er alleen wel voor dat je een beetje tussen de mensenmassa past, want als je daar in je casual kleding loopt word je misschien wel raar aangekeken.

Wees de eerste met een reactie