De finishing touch voor je outfit!

oorbellenfeature

Sinds ik als 15jarig meisje eindelijk gaatjes mocht van mijn ouders was ik helemaal gelukkig. Oren van kun kop gezeurd en uiteindelijk mocht het dan toch voor mijn 16e. Het eerste paar dat ik droeg nadat de knopjes eruit mochten waren een paar zilveren ringen die nog jaren mijn favoriete oorbellen zijn gebleven. Maar daar kon het natuurlijk niet bij blijven. Langzaam aan door de jaren heen heb ik zo’n hoeveelheid oorbellen weten te verzamelen dat ik nu ruim over de 100 paar zit en nog altijd de neiging heb om nieuwe varianten te kopen. Want oorbellen maken je outfit af. Ik heb ze in alle vormen, kleuren en maten en heb dan ook altijd een matchend paar met mijn kleding! Nu heeft iedereen natuurlijk een eigen smaak en zal niet iedereen mijn liefde voor deze accessoires delen maar ik dacht toch een aantal schitterende exemplaren uit te zoeken om jullie te inspireren! Ik hou het deze keer op zilver en goud, in een volgende blog kom ik terug op andere kleuren.

 

Ringen

Ringen zijn redelijk basic maar maatvoering, kleur en materiaal kunnen natuurlijk ontzettend uiteenlopen. Je kan er een chique outfit iets stoerder mee maken, maar ook je casual of stoere outfit net wat extra bling geven. Ga je voor minder opvallende ringen dan kun je de doorzichtige varianten van Nelly hieronder proberen. Bij Lucardi hadden ze deze mooie rose plated creolen, die een wat warmere uitstraling hebben. En dan nog 2 varianten die je op zalando kan vinden. De naturel matte zilveren ringen en de ringen met steentjes erin voor net dat extra beetje stoerheid!

oorbellen1

Blingbling

Of het nou echte diamanten zijn (die de meeste mensen van mijn leeftijd nog niet kunnen betalen) of dat het fijne zirkonia’s zijn, met deze glitterende exemplaren geef je je outfit altijd net een beetje extra sparkle en kun je de meest basic outfit zomaar makkelijk iets extra’s geven! Ga je voor lang en classy om je outfit een chique uitstraling te geven neem dan bijvoorbeeld de oorbellen van Nelly hier linksonder op de afbeelding. Hou je van zilver en goud combineren, neem dan de bloemvormige oorstekers van de H&M of de gouden hartjes van Lucardi. De uitspraak klein maar fijn is hier zeker van op toepassing! De druppelvormige halve hangers die je kan vinden bij Lucardi zijn klassiek en kunnen voor overdag en ’s avonds!

oorbellen2

Hangers

Zelf heb ik naast een voorkeur voor ringen ook een ontzettend voorliefde voor lange oorbellen. Deze kunnen schitterend fijn zijn maar ook kies ik vaak voor wild. Voor deze blog heb ik het op goud en zilver gehouden en niet echt met kleur gewerkt, de wilde kleuren hou ik voor een andere keer! Hieronder zie je een paar lange goudkleurige oorbellen die voor niet al te veel geld toch een schitterend effect geeft aan je outfit. De stalen hangers met balletjes kun je vinden op Nelly en geven een stoere uitstraling zonder té stoer te worden. De druppelvormige rose plated oorbellen kun je vinden op Lucardi.nl en geven een klassieke uitstraling aan je outfit maar toch aanwezig te zijn! De “schitterende” hangers van H&M zijn een betaalbare optie om bij een avondjurk te dragen of om extra op te vallen met een avondje stappen!

oorbellen3

Heb je een beetje inspiratie opgedaan en zin om voor jezelf te gaan winkelen? Check dan altijd even op de site of we niet toevallig een goede kortingscode hebben waardoor je de mooiste paren oorbellen voor de beste prijs in huis haalt!

 

Wees de eerste met een reactie