Een nieuw seizoen vol met leuke tv series!

tv series feature

Net zoals ik, heb je er echt wekenlang op moeten wachten. Maar deze week is het weer zover, het nieuwe tv serie seizoen in Amerika is weer begonnen! Nu kom je er eindelijk achter wat er verder gebeurt met de verschillende personages in je favoriete tv serie. Wie is er weg, wie is er dood, wie wordt het nieuwe liefdeskoppel en welke streken of grappen worden er nu weer uitgehaald? Al onze vragen worden eindelijk beantwoord. Omdat ik urenlang kan praten over welke series er beginnen en hoe het verder gaat lopen met de verhaallijnen, heb ik een selectie gemaakt van een paar series die deze week van start zijn gegaan en waar ik het meest naar uitkijk! Pas op spoiler alert, voor degene die deze series nog niet hebben gezien!

Awkward.awkward
De succesvolle tv serie van MTV was al in de zomer begonnen met hun vierde seizoen na enkele afleveringen hebben ze een midseason stop ingezet en zijn we geëindigd met een cliffhanger, waarin de ware identiteit van Eva bekend is gemaakt en Jenna haar eigen relatie op het spel heeft gezet voor Matty. Maar de grootste shock of all in de cliffhanger: Is Eva zwanger en is Matty de vader?! Deze week zullen we er allemaal achter komen en kunnen we weer genieten van de leukste awkward momenten van Jenna, Tamara, Matty, Jake, Lissa en Sadie!
Ben je nog een newbie en heb je Awkward. nog nooit gezien, maar ben je wel nieuwsgierig naar de serie? Bestel dan nu het eerste seizoen bij Bol.com!

marvel agentsMarvel Agents of Shield
Veel mensen zullen dit niet snel van me verwachten, maar ik ben nogal een ‘groot’ fan van de Marvel films. Daarom was ik ook super enthousiast dat er vorig jaar het eerste seizoen van Marvels Agents of Shield werd uitgezonden. En wat nog beter is, de series lopen gelijktijdig over in de verhaallijnen van de films. Zoals we in de laatste film van Captain America hebben gezien, is dat Hydra is geïnfiltreerd bij Shield en van plan was om de wereld te veroveren met hun kwade plannen. In de serie is dit verder opgepakt en zijn we erachter gekomen dat agent Ward een Hydra infiltrant is. Daarnaast zijn we er nog steeds niet over uit wat Skye voor ‘speciale krachten’ heeft. Ook is het nog steeds een mysterie wat de bijwerkingen agent Coulsen heeft gekregen of nog gaat krijgen na zijn herrijzenis uit de dood dankzij een speciaal gen.

Hoe zal dit verder aflopen in seizoen 2? Daar komen we snel genoeg achter! Koop nu het eerste seizoen van Marvel Agents of Shield bij Bol.com en herbeleef alle spannende momenten opnieuw!

Modern Familymodern family
Een serie om altijd weer naar uit te kijken is Modern Family! Hier maakt het niet altijd uit of je de verhaallijnen volgt of niet, je kunt altijd lachen met de familie Dunphy, Delgado en Pritchet! Ze zijn niets voor niets al voor 5 jaar achtereenvolgend uitgeroepen als beste comedy serie bij de Emmy’s!
In seizoen 5 hebben we veel gelachen om de momenten die zij hebben meegemaakt in Australië en hebben we allemaal een Awhh moment gehad bij de bruiloft van Cameron en Mitchell. Ik ben erg benieuwd wat voor fratsen en grappige momenten de familie dit seizoen gaat meemaken. Kan jij ook geen genoeg krijgen van Modern Family of heb seizoen 5 nog niet in je collectie liggen? Bestel dan nu DVD-box sets of seizoen 5 bij Zavvi met korting!

how to get away with murderHow to get away with murder
Ben je ook zo gek van Grey’s Anatomy en Scandal, dan zal ‘How to get away with murder’ je vast ook interesseren. Het is een nieuwe serie van Shonda Rhimes, ook de bedenker van Grey’s en Scandal, en dat belooft een sexy en spannende juridische thriller te worden. Het gaat over een groep ambitieuze studenten die rechten studeren en hun briljante maar ook wel mysterieuze strafrechtelijke verdediging professor. Ze raken verstrikt in een moordcomplot waarbij de gehele wereld van de universiteit op de kop wordt geschud, dit zal de levens van alle studenten veranderen! Met oscar winnares Viola Davis in de hoofdrol kunnen we niet anders verwachten dat dit zeker een topserie zal worden. Bestel nu de andere series van Shonda Rhimes online bij Zavvi, zoals Grey’s Anatomy, Scandal en Private practice bij Zavvi.nl.

Kijk altijd eerst even op vouchercloud.nl voor de beste deals en kortingscodes van Zavvi of Bol.com! Het belooft weer een top seizoen te worden voor alle series, dus ga er goed voor zitten en alvast heel veel kijkplezier!

 

Wees de eerste met een reactie