Eropuit tijdens de Herfstvakantie!

herfstvermaak blog feature

Voor het noorden van Nederland is de herfstvakantie al in volle gang, de rest van het land moet nog een paar dagen wachten voor een weekje vakantie. Voor alle basisschool en voortgezet onderwijs scholieren betekent dit een lekker weekje vrij vol met leuke activiteiten en dagjes uit. Wil jij eropuit met je gezin, maar heb je geen idee waarnaar toe? Check dan de volgende tips!

Spraakmakende tentoonstellingen in Amsterdam
Ben je van plan om tijdens deze dagen de hoofdstad van Nederland te bezoeken? Dan zijn The Art of the Brick en BODY WORLDS: The Happiness Project  tentoonstellingen die je niet mag missen! Beide tentoonstellingen laten opzienbarende stukken zien die iedereen zal verbazen.

The Art of the Brick
Uitgeroepen door CNN tot één van de top 10 exposities ter wereld, is The Art of the Brick een tentoonstelling die je absoluut gezien moet hebben. Hier vind je meer dan 75 verschillende kunstwerken, die zijn opgebouwd uit een miljoen LEGO-stenen. Deze tentoonstelling is tijdelijk te zien in Amsterdam EXPO en belooft een feest van herkenning te zijn voor jong en oud! Onder de levensgrote bouwwerken kan je onder meer kunstwerken vinden van Da Vinci, Vermeer en Rembrandt in 2D en 3D, alles gemaakt van LEGO.

Ben jij al geweest? Deze prachtige tentoonstelling is slechts t/m 26 oktober 2014 nog te zien in Nederland. Mis het niet & boek nu jouw bezoek aan The Art of the Brick.

BODY WORLDS: The Happiness Project 
Beleef het verbazingwekkende verhaal van Gunther von Hagens BODY WORLDS: The Happiness Project  over ons eigen lichaam en de invloed van het fenomeen ‘geluk’ op onze gezondheid. In deze tentoonstelling vind je meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen. Bekijk al deze lichamen en zie hoe de complexiteit, de veerkracht en de kwetsbaarheid worden getoond. Bekijk wat voor effect geluk kan hebben op het lichaam en ziel met deze interactieve presentatie!

Zie de fysieke reacties van andere bezoekers in een sneak preview van BODY WORLDS: The Happiness Project  hieronder!

Wil jij ook een kijkje nemen in de essentie en wetenschap van BODY WORLDS: The Happiness Project? Boek dan nu je kaartjes online en krijg 15% korting op toegang tot dit verrassende tentoonstelling!

Attractieparken
Wil jij verrast worden met leuke attracties, sprookjes en avontuur? Dan is een attractiepark de ideale plek om je hele dag te besteden of om zelfs voor een paar dagen te verblijven. Tijdens de herfstvakantie, heeft elk attractiepark speciale events.

Avonturenpark Hellendoornheksendoorn
Bij Avonturenpark Hellendoorn kun je tijdens de vakantie lekker griezelen tijdens Heksendoorn. Het hele park ligt bezaaid met pompoenen en bezems en er zijn leuke en spannende extra’s voor jong en oud. Boek nu extra voordelig entreetickets voor Attractiepark Hellendoorn met vouchercloud, hier krijg je €4 korting op je toegangskaartje!

 

Disneyland-Paris-4Disneyland Parijs
Als je naar Disneyland gaat komen sprookjes altijd weer tot leven. Het blijft een unieke beleving voor jong en oud en nu kun je profiteren van 30% herfstvoordeel tijdens de herfstvakantie. Bezoek nu het betoverende wereld van Disneyland Parijs en ontmoet verschillende Disney figuren.

 

 

Attractiepark Slagharenslagharen
Ben je ook zo dol op lichtjes parades? Dan moet je deze vakantie absoluut even langs Slagharen. Tot en met 26 oktober kun je namelijk genieten van het magische en betoverende: Miracle of Lights. Zodra de schemer valt, veranderd het park in totaal licht festijn waarbij ook een parade van danseressen, acrobaten ect, versierd zal zijn met lichten. Krijg nu 25% korting op toegang tot attractiepark Slagharen via de vouchercloud app.

Sportieve activiteiten                                                                                                                                                                    Wil je een lekker sportief uitje met je gezin beleven, dan zijn er natuurlijk genoeg mogelijkheden voor binnen en buiten. Ga lekker klimmen in het bos in de Veluwe of bereid je alvast voor op de wintersport in een indoor skihal.

klimbos-5Klimbos Garderen
In het centrum van de Veluwe, midden in de natuur vind je het Klimbos Garderen. Het is een klimbos met diverse en uitdagende parcours, met één van de langste tokkelbanen van Nederland! Door een uniek zeker systeem waarbij je continu verzekerd bent, is dit het veiligste klimbos van Nederland. Ben je niet zo’n goede klimmer, dan maakt dat niet uit. Het Klimbos Garderen is voor iedereen geschikt! Boek nu dit sportieve activiteit met 25% korting en geniet van 2,5 uur klim plezier in het leukste klimbos van Nederland!

Snowplanet
Ga lekker snowboarden of skiën in de indoorskihal van SnowplanetIMG_0196_2. Ze beschikken over twee indoorpistes met echte sneeuw, waar ook beginners piste te vinden is. Je kunt ervoor kiezen om recreatief te skiën of snowboarden, maar als je liever lessen wilt volgen dan kan dat ook! Krijg nu bij vouchercloud 50% korting op 2 uur pistetoegang inclusief materiaalhuur voor maar €19,-. Boek dit nu via de vouchercloud app of vind deze aanbieding online!

Zoals je kunt zien zijn er genoeg dingen te doen tijdens de herfstvakantie. Aan jou de keus welk activiteit of dagje uit, het beste bij jou en/of je gezin past. Ben je op zoek naar nog meer voordelige events tijdens de schoolvakanties? Kijk dan op vouchercloud.nl voor meer leuke deals op dagjes uit!

Wees de eerste met een reactie