Fashion items voor de allerkleinste!

De nieuwste lente- en zomercollecties liggen inmiddels alweer lang en breed in de winkel. Waarschijnlijk heb je hier al optimaal van geprofiteerd en je ideale outfit voor deze lente en zomer al uitgezocht. Nu jij er helemaal fashionable bij loopt kan je baby natuurlijk niet achter blijven. Gelukkig zijn er voor de allerjongste onder ons ook erg veel leuke kleertjes uitgekomen in het nieuwe seizoen! Hieronder heb ik een aantal artikelen uitgelicht die zeker het bekijken waard zijn!

Warme voetjes zijn voor een baby erg belangrijk dus heb je minstens één of twee paar slofjes nodig voor je baby. Al vinden ze het zelf vaak erg leuk om deze weer uit te trappen tot grote frustratie van de ouders! De schattige konijnenslofjes van C&A zijn erg geschikt voor een meisje door de typische roze kleur. Haar voetjes worden zeker warm gehouden en ze zijn niet zo heel makkelijk uit te trappen! Voor een jongetje zijn de Krokodillenslofjes van Baby-slofje erg leuk! Het krokodilletje voegt een speels element toe. De slofjes van Kleine Vriendjes Prénatal zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. Een aanrader dus voor als het nog een verassing is wat het wordt of als kraamcadeau, dan zit je er nooit naast!

slofje verzamel 2

Elke baby heeft een rompertje nodig om lekker warm te blijven. Gelukkig is hier ruim keuze in en zijn er heel veel schattige rompertjes te vinden. Het Cowboy rompertje van Little Cool is een rustige keuze met een subtiel sterrenpatroon. Dit rompertje wordt verkocht voor jongens maar stoere meisjes kunnen dit ook prima dragen! Het Minnie Mouse rompertje van C&A is duidelijk wat meer op meisjes gericht met de roze kleuren en het schattige rokje wat er aan vast zit. Het Kleine Vriendjes rompertje van Prénatal is geschikt voor zowel meisjes als jongens en wordt gekenmerkt door een erg schattig patroon.

 rompertje verzamel

 

Shoppen voor je baby of kind is zo mogelijk nog leuker dan shoppen voor jezelf. Er zijn zo veel leuke en schattige kleertjes om uit te kiezen! Kijk altijd even op vouchercloud voordat je besteld voor de nieuwste aanbiedingen en acties!

 

 

Wees de eerste met een reactie