Films die je niet mag missen deze Kerst!

films blog feat v2

Het hele jaar door komen er heel veel leuke films uit die je niet wilt missen maar de echte knallers worden het liefst bewaard voor de kerstperiode. Ik ben zelf echt een filmliefhebber, dus voor mij is een avondje bioscoop het ideale uitstapje. Lekker een veelste grote bak popcorn halen en je eens goed installeren in je stoel. Genieten! Zeker zo aan het einde van het jaar als de echte leuke films uitkomen zoals bijvoorbeeld The Hobbit: The Battle of the Five Armies of Gooische Vrouwen 2.  Heb je ook zin in een avondje bioscoop maar weet je niet goed welke films er draaien of waar je zin in hebt? Ik heb de leukste films die nu draaien voor jou op een rijtje gezet!

The Hobbit

Dé kerstfilm van dit jaar is voor velen het laatste deel van The Hobbit-reeks: The Battle of the Five Armies. Hoewel het boek The Hobbit vele malen dunner is dan het boek The Lord of het Rings is het Peter Jackson toch gelukt om ook van The Hobbit 3 films te maken.  Helaas de Middle Earth saga komt echt tot een einde aangezien vandaag de laatste film in première gaat.

2014_the_hobbit_the_battle_of_the_five_armies-wide

Het is Bilbo en de Dwergen gelukt om het oude dwergenkoninkrijk te heroveren. Nu moeten ze het nog zien te behouden terwijl er van alle kanten legers op de Lonely Mountain afstromen..”

Zit het verhaal niet helemaal goed meer in je hoofd? Of wil je graag nog meer zien van Middle Earth? Bij Zavvi kun je de eerste 2 delen van The Hobbit kopen of zelfs de hele trilogie van The Lord of the Rings! Profiteer nu zelfs van extra korting met deze code!

Gooische Vrouwen

De 2e echte knaller deze kerst in de bioscoop is Gooische Vrouwen 2. De serie was mateloos populair dus toen deze na 5 seizoenen afgelopen was kon een film niet uitblijven. Toen Gooische Vrouwen 1 uitkwam brak de film meteen het record  voor meeste bezoekers op de openingsdag. Dit record is ongebroken gebleven totdat Gooische Vrouwen 2 in de bioscoop kwam en meteen de status gouden film behaalde! Het moge duidelijk zijn dat een heleboel mensen niet konden wachten totdat deze film in de bioscoop kwam.

gooische-vrouwen2

“Claire komt terug uit Burkina Faso en blijkt een heel ander persoon te zijn geworden. Cheryl is haar man nu echt zat en wil scheiden. Anouk is ook ongelukkig in de liefde en lijkt zelfs een eetprobleem te krijgen. Roelien is juist wel gelukkig met haar partner. Kunnen deze vrouwen nog tot elkaar komen en elkaar de steun geven die ze zo hard nodig hebben?”

Gooische Vrouwen de serie gemist of Gooische Vrouwen 1 nog niet gezien? Zorg dat je niet meer achter loopt en bestel ze snel op bol.com. Krijg nu zelfs 18% korting op een Premium Box van seizoen 1 t/m 5!

Trash

Wil je wel graag naar de bioscoop maar heb je zin in een film met een iets serieuzere noot? Dan is Trash meer iets voor jou! Trash is een zogenaamde filmhuisfilm maar dat betekent niet dat de film niet vermakelijk is, er zit juist een gezonde dosis humor in deze film.

trash-banner-movie

“2 straatarme jongens die werken op een vuilnisbelt in Rio De Janeiro doen een opmerkelijke vondst waardoor ze worden meegetrokken in een verhaal van corruptie en omkoperij. Het opmerkelijke is dat deze jongens maar blijven doorgaan ondanks felle reacties – omdat het het juiste is om te doen.”

Wil je meer filmhuisfilms zien maar zijn ze niet meer in de bioscoop? Niet getreurd bij bol.com vind je hier de nieuwste selectie!

 

Er zijn nog veel meer goede films in de bioscoop rond deze tijd, eigenljk te veel om op te noemen. Als je graag een filmpje wilt pakken maar geen zin hebt om er op uit te gaan dan kan je ze ook voordelig bestellen bij Zavvi, waar ze nu een aanbieding hebben: 2 dvd’s voor maar €9! Check altijd vouchercloud.nl voor de laatste kortingsacties en aanbiedingen wat betreft de nieuwste films!

Wees de eerste met een reactie