Ga Cool back 2 School!

De zomervakantie is alweer bijna voorbij in het Noorden van Nederland. Tijd om weer naar school te gaan, te leren en je vrienden weer te zien! Om weer goed het nieuwe schooljaar in te gaan heb je natuurlijk wel enkele essentiële spullen nodig zoals pennen, rekenmachines en schriften/notebooks. Handig om even je checklist af te gaan of jij alles al weer in huis hebt voor het nieuwe schooljaar! Hieronder een aantal items die onmisbaar zijn tijdens het jaar en de beste varianten ervan!

 

Agenda’s

Een planning is alles. Wil jij niet vergeten wanneer je een bepaalde opdracht moet inleveren of wanneer het D-day is voor een toets? Bestel dan een nieuwe agenda voor het komende jaar!Je hebt agenda’s in allerlei soorten en maten. Bij de V&D en Bol.com heb je een ruime keuze uit een groot assortiment aan agenda’s van bijvoorbeeld jouw favoriete voetbaltijdschrift, strips, cartoons of sportclubs. Een aantal voorbeelden hiervan zijn de Voetbalagenda, Fokke & Sukke Agenda en de New York Yankees agenda die je hier beneden ziet staan!

Wil je liever je agenda pimpen met je eigen foto’s en afbeeldingen? Bij de HEMA kan je makkelijk jouw eigen persoonlijke agenda maken met foto’s van jezelf. Ook zijn er veel Basic agenda’s te vinden bij de HEMA die je voor een prikkie kan kopen, ideaal als je er niet teveel aan wilt uitgeven.

Agenda's

 

Kaftpapier

In het voortgezet onderwijs krijg je natuurlijk boeken van school, die je aan het eind van het schooljaar onbeschadigd weer moet inleveren. Daarom is kaftpapier erg handig om je boeken een beetje bescherming te geven. Daarnaast kan jij je boeken een trendy tintje geven met de verschillende soorten stijlen kaftpapier. Je kunt er voor kiezen om je zelf te gaan knippen en plakken met kaftpapier. Heb je daar niet echt veel zin in? Dan kan je er altijd voor kiezen om een rekbaar kaft aan te schaffen, die je makkelijk om je boek heen kan schuiven en het is zelfs herbruikbaar. Hieronder een aantal opties voor je kaften! Ga je voor de rekbare kaften dan zijn onderstaande Basic kaften zeker een aanrader, je kan ze altijd zelf nog verder versieren! Het Domo kaftpapier is een andere leuke optie, met de donkerblauwe kleur en de gekke poppetjes zeker een aanrader! Je kan ook kiezen voor de Patchwork rekbare kaft voor een meisjesachtige uitstraling! Ga je toch liever voor de ouderwetse manier dan is Oranje kaftpapier van de Hema een leuke keuze!

 

Kaften

Schooltassen

Alle boeken die je mee moet zeulen zullen toch echt een tas nodig hebben om naar t lokaal te komen. En na een jaar trouwe dienst is de kans groot dat de tas van vorig jaar hoognodig toe is aan vervanging! Het is altijd moeilijk om een perfecte tas te vinden, gelukkig is er keuze genoeg. Je hebt opties als rugtassen zoals de blauwe of zwarte tas hieronder, schoudertassen zoals bijvoorbeeld de leren schouder en handtas of een shoppers zoals bijvoorbeeld de zwarte shopper die je op de afbeelding ziet. Maar er zijn ook genoeg fleurige opties en andere merken te vinden! Het belangrijkste is dat je tas sterk genoeg is voor je zware boeken en dat het natuurlijk ook een beetje past bij jouw stijl.

Schooltassen


Laptop/tablets

Tegenwoordig schrijft niemand meer werkstukken en opdrachten worden uitgeprint ingeleverd. In de college zalen zit tegenwoordig toch minimaal de helft met een laptop of tablet klaar om mee te kunnen tikken met de docent. En deze items wil je natuurlijk in huis hebben voor het nieuwe jaar begint! Alles wordt er makkelijk, eenvoudig en snel van!  Een tablet is makkelijk mee naar school te nemen, maar zonder toetsenbord is het voor sommige moeilijk om met een touchscreen toetsenbord te werken. Je kunt er ook voor kiezen om een 2 in 1 laptop/tablet aan te schaffen, zodat je makkelijk een tablet bij de hand hebt en als je werkstukken moet maken makkelijk met een toetsenbord kan werken. Voor degene die echt niet van tablets houden kan je natuurlijk altijd een standaard laptop aanschaffen.

laptops tablets

Gadgets

Met gadgets bedoel ik de kleine dingen die je het leven toch makkelijker maken. Bijvoorbeeld om belangrijke documenten op te bewaren of extra benodigdheden voor bijvoorbeeld je iPod of mobiel. Vroeger had je cd’s of diskettes om al jouw werk op te slaan. Gelukkig zijn er nu USB sticks die kleiner, compacter en veel meer geheugen hebben om alle grote bestanden te kunnen bewaren. Bij de V&D heb je verschillende varianten USB’s zoals een smiley, bloem of vis, deze kan je leuk aan je sleutelbos vastzetten en dan heb jij je USB stick altijd bij de hand.

 

Wil je toch een simpele en sterke USB stick dan heb je bij de HEMA genoeg keus voor een USB stick in verschillende kleuren. Ga jij toch voor wat zwaarder geschut, dan is de harde schijf een echt musthave. Hier kan je naast je schoolwerk zelfs foto’s, films of muziek op bewaren, wat natuurlijk altijd een leuke bijkomstigheid tijdens de pauzes of tussenuren. Bij bol.com kan je verschillende harde schijven vinden zoals de: ‘Western Digital Elements Portable SE’ met 1 terrabyte geheugen.

gadgets

Ben je helemaal enthousiast over de tips en artikelen die je gezien hebt in deze blog of wil je verder kijken naar andere back to school artikelen? Neem dan een kijkje bij vouchercloud voor de beste Back2School deals en kortingscodes voor onder andere V&D, Bol.com en HEMA.

 

 

Wees de eerste met een reactie