Gadgets: het speelgoed voor volwassenen!

tech gadgets feat blog

Men zegt wel eens: jongens worden nooit volwassen, hun speelgoed wordt alleen duurder. Dit zou zomaar wel eens waar kunnen zijn maar dan geldt het natuurlijk niet alleen voor jongens. Meiden kunnen net zulke Gadgetfreaks zijn als jongens. Ikzelf ben daar geen uitzondering op. Ook mijn hart gaat ietsje sneller kloppen als de nieuwste PlayStation of Xbox wordt aangekondigd of als het nieuwste tablet nog lichter en sneller is en een nog beter scherm heeft.Teenagers-teenage-boys-pl-007

Helaas blijkt niet elke nieuwe rage zo succesvol als de vorige. Sommige zijn ronduit geflopt zoals de Google Glass (voorlopig) en andere slaan nog niet zo aan zoals de Smartwatch. De Google Glass is tegenwoordig zelfs niet meer verkrijgbaar voor consumenten. Máár Google heeft het nog niet opgegeven; er wordt nog steeds aan het product gewerkt en wie weet komt de Google Glass over een paar jaar volledig vernieuwd weer op de markt. Welke Gadgets zijn er tegenwoordig nog wel relevant dan? Deze speeltjes zijn vaak niet goedkoop dus is het verstandig goed na te denken over wat je koopt. Hieronder zet ik voor jou een aantal gadgets op een rijtje waar je sowieso mee thuis kunt komen!

Thad-Google-Glass-GVU-AR

Gamen

De echte gamer weet natuurlijk wanneer de nieuwste console op de markt komt en die weet waarschijnlijk ook precies wat hij (of zij!) wilt hebben. Als je zelf geen hardcore gamer bent maar het toch wel leuk vindt om af en toe een spelletje te spelen dan is het verstandig om je een beetje in te lezen. Er zijn binnen het gamen eigenlijk 4 grote gaming platforms: PlayStation, Xbox, Nintendo en PC Gaming. PlayStation heeft nu de PS4 uit en bij Xbox is de Xbox One het nieuwste snufje. Bij Nintendo hebben ze de Wii U, maar deze is alweer een paar jaar uit. Wat wel binnenkort nieuw uitkomt bij Nintendo is hun nieuwe hand-held systeem, de New Nintedo 3DS. Kinderen zijn uren zoet met dit speeltje maar ook volwassenen kunnen zich er goed mee vermaken!

people-playing-3DS

 

Tablet

Een tablet lijkt tegenwoordig ook onmisbaar in een Nederlands huishouden. Het is zo makkelijk om even wat dingen op te zoeken, lekker een filmpje te kijken of om een leuk spelletje te spelen. Het is wat dat betreft de ideale vervanger van een laptop. Een tablet pak je toch iets sneller erbij omdat deze toch altijd aanstaat. Tegenwoordig heb je ook zogenaamde 2-in-1 apparaten, een combinatie van een laptop en een tablet. Vaak zien deze eruit als een laptop met een scherm wat losgehaald kan worden. Dit losgehaalde scherm functioneert dan als een tablet. Dit klinkt ideaal maar werkt vaak gebrekkig. Dit 2-in-1 tablet probeert te veel tegelijk te zijn waardoor het net niet lukt om iets echt goed te doen. Ben je op zoek naar een tablet? Dan is het vaak kiezen tussen Android en Apple. Ik ben zelf geen Apple Fanboy (of girl) maar er is kwalitatief niks mis met Apple producten over het algemeen. Zelf vind ik de prijs-kwaliteitsverhouding bij Android producten altijd iets beter en kies daarom vaak voor een Samsung product. Bij Samsung hebben ze een ruim assortiment aan tablets, zoals bijvoorbeeld de GALAXY Note 10.1.

35147489-10_610x435

Zo zijn er nog veel meer gadgets, te veel om op te noemen. Deze kleine selectie zal je hopelijk helpen om een keuze te maken. Kijk voordat je koop altijd even op vouchercloud.nl voor de best deals en kortingen!

Wees de eerste met een reactie