Goed ingepakt voor de winter!

feature image

Tijdens de herfstperiode is het jachtseizoen geopend om een goede winterjas te vinden voor je kinderen en baby’s! Het is natuurlijk lastig om een goede jas te vinden dat je in ieder geval, naast jezelf, je kinderen ook mooi vinden. Voor je baby is dat natuurlijk makkelijker, want die kan zijn/haar mening nog niet uitspreken.  Of je nou online of in de winkel een winterjas koopt, het moet altijd goed passen en van goede kwaliteit zijn om op te kunnen tegen de koudere dagen. Om je een beetje op weg te helpen, heb ik enkele kinder- en babyjassen voor je uitgekozen, in de verschillende trends van dit seizoen.

Voor de meisjes

Op de een of ander manier vind ik, persoonlijk, dat er meer keuze is in jassen voor meisjes dan voor jongens. Waarom weet ik niet, maar dat betekent wel dat het, voor sommige ouders en meisjes, de keuze lastiger wordt om de leukste jas uit te kiezen. Parka’s zijn nu bijvoorbeeld helemaal in en dat niet alleen bij volwassenen ook bij de kleintjes is deze jas populair. Een mooie Parka jas voor meisjes vind ik de Kids Girls Parka van Ikks. Manteljasjes zijn en blijven ook populair, de rode Dufflecoat van C&A is hierin mijn favoriet. Als klein meisje had ik precies zo’n jas waar ik dol op was! Voor de pasgeboren kleine meisjes kan je de baby roze Prénatal jasje kopen en nu met zelfs 33% korting!

meisjesjassen

Voor de jongens

Omdat de keuze wat minder is voor de jongens, zou je denken dat het makkelijker moet zijn om daar een goede jas uit te kunnen zoeken. Niets is minder waar! Kleine jongens kunnen soms heel kritisch zijn, wanneer het gaat om een nieuwe jas of kleding.  Voor je kleine baby is dat natuurlijk makkelijker, want dan kiezen de ouders de jas uit. Een goede dikke winterjas voor jongens is de Ikks kids Boys Jas, deze is winddicht, waterafstotend en heeft zelfs een bodywarmer, die uitneembaar is. Wilt je kleine man liever een jas met een bontenkraag, dan is de rode dikke donsjans van C&A een goede keuze. Voor de allerkleinste mannetjes onder ons kan je ze goed warmhouden in een basic blauwe Benneton jack, die je kan kopen bij de V&D!

jongensjassen

Dit is natuurlijk nog een kleine selectie uit de vele jassen die je kan vinden online! Ben je enthousiast over de geselecteerde jassen of ben je op zoek naar een leuke jas voor je kleintje? Ga dan naar Prénatal, V&D, C&A of Kleertjes.com! Koop de nieuwste winterjassen dan ook extra voordelig met de beste deals van vouchercloud!

 

 

Wees de eerste met een reactie