Heerlijk eten voor een prikkie!

blog feature restaurantweek

Over een paar dagen is het weer zover! Het nationale restaurantweek gaat weer van start. 10 dagen lang kan men genieten van een culinaire lunch of diner bij één van de 1000 toprestaurants voor een prikkie. Zelf geniet ik zo nu en dan ook van een culinair hoogstaand diner en ben ik er bijna elk restaurantweek van de partij. Het is natuurlijk lastig een goed restaurant te kiezen, want je kunt kiezen uit talloze verschillende keukens in verschillende dorpen of steden. Om je een beetje op weg te helpen geef ik mijn 3 favoriete restaurants tijdens restaurantweek.

Red Chilli

Waan je weg in de heerlijke smaken van Aziatisch eten. Elk restaurantweek wordt Red Chilli verkozen tot één van de top 3 beste restaurants van Noord-Holland. Ook al is het geen sterrenrestaurant, het is zeker wel sterwaardig. Daarom heeft het wel een Diningcity star gekregen. De gerechten worden bereidt naar oorspronkelijk receptuur vanuit de Chinese/Vietnamese keuken. Met de verse producten die ze gebruiken uit de directe omgeving, geven zij een moderne twist aan alle gerechten. Het belooft voor elk restaurantganger een smaaksensatie te worden.

redchilli_07_1800x600

Merlet

merletWil je een keer bij een ster restaurant gaan eten, maar wil je er niet teveel voor betalen? Dan is restaurantweek de ultieme kans om voordelig te kunnen dineren bij de toprestaurants van Nederland. Het met 1 ster bekroonde restaurant Merlet is een zekere aanrader tijdens de restaurantweek. Geniet hier van het mooie uitzicht op het uitgestrekte duingebied van Schoorl en ontdek de heerlijke smaken van de kunstwerken op je bord. Heb je een groter budget?! Dan raad ik je ook aan om een passend wijnarrangement te nemen.

Pasta e Basta

1435_0_ed7e38bce627705f756ec877d98e1f9eHeerlijke pasta in een gezellige sfeer, dat vind je bij Pasta e Basta! Hier moet je vaak vroeg van te voren reserveren, want het is bijna altijd vol. Bij Pasta e Basta worden heerlijke Italiaanse pasta gerechten bereid en om een traditioneel Italiaans avond helemaal af te maken kan je ook nog genieten van het leukste entertainment. Serveersters en obers geven naast je gerecht namelijk ook nog een onvergetelijke optreden. Een absolute aanrader om jouw eigen Lady & de Vagebond moment te ervaren!

Vind je het toch fijner om thuis lekker te kokkerellen, dan kan je natuurlijk ook thuis aan de slag gaan en jouw eigen restaurantweek organiseren. Bestel de beste ingredienten bij ah.nl, hier vind je alles wat je nodig hebt om een perfect gerecht op tafel te zetten. Een lekker wijnarrangement mag natuurlijk ook niet missen. Bij de >wijnbeurs.nl vind je heerlijke wijnen die je gemakkelijk en snel online kan bestellen. Vind bij vouchercloud goede deals en (exclusieve) kortingscodes om je diner nog voordeliger te maken!

 

 

Wees de eerste met een reactie