Jetzt Geht’s Los!

header

Nu het toch echt kouder begint te worden beginnen langzamerhand de kriebels te komen. Flashbacks naar mooie pistes, de frisse berglucht, en met bevroren handen welverdiend biertjes drinken in een berghut.. Skiërs en boarders weten waar ik het over heb! Het is de hoogste tijd om plannen te maken voor je wintersportvakantie!

 

Wintersportvakanties zijn er in alle soorten en maten. Er zijn veel keuzes te maken, de sfeer van Oostenrijks Tirol, de scherpe prijzen van de velen dorpjes in de Franse Alpen, of misschien ga je wel voor de schitterende pistes die de Italiaanse Dolomieten te bieden hebben. Hier houdt het natuurlijk niet bij op, ook factoren als de mate van luxe, nabijheid van uitgaansgelegenheden en periode van het jaar hebben effect op je keuze. Ook jouw budget heeft een sterke invloed op de keuzes want de prijzen lopen erg uiteen! Waar je ook naar op zoek bent, een beetje onderzoek loont en anno 2015 is er een overvloed van aanbiedingen waar jij zeker je droomreisje moet kunnen vinden! Ik zal je een paar tips geven!

snowboarding-2880x1800

Als het gaat over uiteenlopende reisaanbiedingen is Travelbird zonder meer een van de partijen waar je bij het juiste adres bent op het moment! Een jong Nederlands bedrijf, inmiddels bezig met een explosieve groei door Europa. Travelbird is inmiddels aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) waardoor je ook nog eens garantie hebt, mocht de betreffende reisorganisatie financiële problemen hebben! Travelbird heeft een tal van scherpe aanbiedingen in verschillende landen, soorten en prijsklassen. Klik HIER en neem snel een kijkje!

folie-douce,-le-club-open-air

In de meeste gevallen zal je je eigen vervoer moeten regelen. Een auto is natuurlijk nog steeds de favoriet van veel mensen. Lekker makkelijk, je kan je auto vol gooien en eenmaal ter plekken ben je lekker flexibel. Maar mocht je eenmaal daar de auto niet nodig hebben en je bijvoorbeeld met z’n 2tjes gaan, dan is de trein misschien wel een goede optie voor jou! Auto is in dit geval misschien wat kostbaar. De trein heeft meer voordelen. Je hebt ruimte, kunt wat rondlopen, een drankje doen aan de bar en bovendien; geen files! Met Thalys reis je al vanaf €69 met de trein naar jouw vakantiebestemming! Dan begint je vakantie dus al echt zodra je de trein in stapt, wel zo ontspannen!

thalys

 

Tenslotte nog 2 partijen met sterke aanbiedingen! Traveltroef heeft tal van leuke scherpe aanbiedingen. Het aanbod kan wat overweldigend zijn, maar de aanbiedingen zijn makkelijk te filteren en het is dan ook zeker de moeite waar dom dit te doen! Ook Vrij Uit heeft op het moment een sterk aanbod aanbiedingen. Vrij Uit loopt al even mee in de reisbranche en weet dan ook goed wat ze aanbieden! Ook hier een groot aanbod en erg scherpe prijzen!

 

Het is al wat laat is het seizoen, dat betekend dat steeds meer accommodaties volgeboekt zijn. Maar het betekent ook dat aanbieders hun prijzen om laag gooien om niet met lege kamer te komen te zitten! Sla dus je slag en sta al snel op je latten of bord!!

Wees de eerste met een reactie