Leuke activiteiten tijdens de vakantie!

De kerstvakantie en de weekenden zijn een heerlijke tijd, want dan zijn de kinderen en jij lekker gezellig samen vrij. Maar, hoe gezellig het ook is, je moet ze wel bezig houden. Aan het einde van de kerstvakantie raakt je inspiratie toch een beetje op. Daarom zet ik hieronder nog een aantal activiteiten om te ondernemen met de kinderen, tijdens de weekenden en de vakanties, voor jou op een rijtje!

Bij lekker weer

Als het weer het toe laat, is het heerlijk om met de kinderen naar buiten erop uit te gaan. Doe bijvoorbeeld een leuke speurtocht door het bos of ga lekker uitwaaien op het strand. De kinderen kunnen hier in hun energie lekker kwijt en genieten heerlijk van de buitenlucht.

Exif_JPEG_PICTURE

Bij sneeuw of ijs

Het kan in de winter natuurlijk aardig koud zijn maar dat brengt zeker ook zijn voordelen met zich mee. Als er s ’nachts een dik pak sneeuw is gevallen kunnen de kinderen zich uren vermaken met sneeuwpoppen bouwen of sleeën. Of als het goed heeft gevroren, is dat de ideale gelegenheid om de ijzers eens onder de voeten te binden en de kinderen (en jezelf natuurlijk) het schaatsen weer eens bij te leren.

plaatje 2 blog

Een dagje weg

Zoek je een uitje waar je de hele dag zoet mee bent? Het is tegenwoordig steeds meer de trend dat attractieparken ook ’s winters de deuren opengooien. Zo is de Efteling de hele winter open onder de noemer Winter Efteling. Maar ook Duinrell en Slagharen zijn dit jaar tijdens de Kerstvakantie geopend.

plaatje 3 blog

Lekker warm thuisblijven

Voor een gezellige middag hoef je natuurlijk helemaal niet de deur uit. Kinderen kunnen uren zoet zijn met een leuk knutselwerkje. En al helemaal makkelijk, als ze een film kijken kunnen ze opeens wel 90 minuten stil zitten! De leukste Disney Klassiekers bestel je voordelig bij Zavvi.nl al vanaf €8,89. Bovendien krijg je nu bij Zavvi 15% extra korting met deze code!plaatje 4 blog

Heb je geen zin om er op uit te gaan om boodschappen te doen maar wil je lekker thuisblijven bij je kids? Bestel dan gemakkelijk je boodschappen online bij ah.nl! Er valt gelukkig nog veel te beleven in de vakanties en tijdens de weekenden. Check altijd vouchercloud voor de laatste aanbiedingen en kortingen!

 

 

 

Wees de eerste met een reactie