Leuke schoolspulletjes voor de kleintjes!

basisschoolfeature

Het is alweer bijna tijd om de kleintjes richting school te brengen. Een nieuw schooljaar waarin ze gaan spelen, leren en zich ontwikkelen. Ook al lijkt het ver weg als je niet meer naar school staat of studeert en ook nog niet aan kinderen bent begonnen, voor ouders is dit een jaarlijks terugkerend feit. En je kind moet natuurlijk wel leuke hippe spullen mee om goed voor de dag te komen. Ik heb een heel aantal websites afgestruind om de leukste items met voordelige prijzen voor je op te sporen! Bekijk snel de verschillende categorieen en maak je de rest van het schooljaar niet meer druk om de spulletjes voor je kind!

 

Schooltassen

Ook al hoeven er nog geen grote hoeveelheid boeken mee, de lunchtrommel en drinkbeker, zelfgemaakte tekeningen en huiswerk moeten toch heen en weer naar school! Hier een aantal leuke speelse opties voor de kleintjes! Van links naar rechts zie je de Mini rugzak van Lief!, de kikker rugzak van Kidorable, de Paddlepak van Trunki, de gymtassen van Lässig of de rugzak van Abbey Kids, zo gaan je kinderen altijd vrolijk naar school met alles wat ze nodig hebben!

basischool4

Mappen

Handige opbergsystemen waar de kleintjes hun tekeningen, teksten en andere papieren in kunnen bewaren is een must met de kleine opbergvakken op school! Check de leukste varianten van Lief!Lifestyle, Hema, Bart Smit of de stoere Paul Frank!

basischool3

Lunchtrommeltjes

Zelfgesmeerde boterhammen, fruitstukjes of een koekverrassing, laat het ze allemaal meenemen in een van deze geweldige lunchtrommels! Of je nu gaat voor de Bruna Koe, Disney Prinsessen, een Planes lunchtrommel of de Auto lunchtrommel, je kind steelt de show met deze geweldige varianten!

basischool2

Etuis

Een van de praktische dingen op het bureau van elk kind is het hebben van een etui zodat niet alle pennen, puntenslijpers, potloden en gummen door hun spullen zwerven. Ik heb een aantal leuke geselecteerd, wat vinden jullie? De film Frozen is natuurlijk helemaal hip en zal dan ook zeker gewaardeerd worden door de kleine! Maar ook Batman blijft een klassieker, geliefd bij de jongens! Misschien hebben ze liever een iets meer basic variant zoals het gebloemde etui van Eastpack of de variant!

 

basischool1

Ik hoop dat ik voor een beetje inspiratie heb kunnen zorgen en hopelijk kun jij jouw kleine hiermee verassen en ze goed voorbereid op pad sturen dit jaar!

Wees de eerste met een reactie