Nieuw rubber

bowling shoes

Meteorologisch is hij misschien al aangebroken, maar ook astronomisch is het bijna zo ver. Hoe dan ook; het is bijna lente! Vooral de gevoelsmatige en waarneembare lente vind ik belangrijk; de zon schijnt, de terrassen staan weer buiten, mensen lachen weer en vogeltjes beginnen te fluiten! Je voelt het gewoon: de aanloop naar rokjesdag is begonnen! En dit is natuurlijk niet alleen voor de dames goed nieuws!

 

Je hanconversedschoenen en muts mag je dan ook steeds vaker thuis laten en het wordt zelfs al tijd om je garderobe te verversen of aan te vullen. Voor mannen betekent dit dat je onder andere op zoek moet naar een paar zomerschoenen. Die paar Nike’s of Allstars van vorig jaar heb je waarschijnlijk toch helemaal naar de Filistijnen geholpen bij de laatste festivals en hier en daar een winterse clubavond. Het lenteweer vieren met afgetrapt rubber kan natuurlijk niet: tijd voor nieuwe pattas!

 

Een bekend probleem bij mannen is het feit dat we 1 paar schoenen hebben, deze dragen totdat onze voet de straat raakt, en dan nieuwe kopen. Hier moeten we iets aan doen. Als we nu eens in een korte tijd 2 (of meer) paar schoenen kopen, dan hoeven we minder snel nieuwe schoenen te kopen EN we kunnen ook eens variëren! Ik weet het, het klinkt best vrouwelijk, maar anno 2015 mogen we niet bang zijn om wat te leren van het sterkere geslacht.. Het lijkt me een slim plan om sowieso een paar, tijdloze makkelijk te combineren, schoenen te kopen zodat je daarnaast een beetje gek kan doen met kleurtjes etc (leef je uit!). Hier een paar van die tijdloze rakkers op een rij!

Converse All-stars

Dit zijn toch wel een van de meest herkenbare schoenen ooit! En ze blijven vet! Kies een basic kleur als zwart, grijs of blauw en je kunt ze overal onder dragen. Afhankelijk van je kleding kunnen ze stijlvol staan, of juist je nonchalante look afmaken (ho maar Pim).

Clarks Desert boot

clarks

Gewoon een toffe schoen die elk seizoen te dragen is. De Desert Boot werd een aantal jaar geleden opeens immens populair en dit lijkt nog steeds niet minder te worden! Het enige nadeel is wel dat ze hierdoor eigenlijk nooit in de aanbieding zijn (met uitzondering van gekke kleurtjes en afwijkende modellen).

 

Een goed paar Nike’s

Ga je voor hyper-moderne hardloopschoenen, traditionele Nike Air Max (wie heeft ze niet gehad?) of de retro Nike Air Force 1? Het is niet de vraag OF je Nike’s gaat kopen, maar eerder welke! Geen druk natuurlijk, maar een paar Nike’s hoort nu eenmaal standaard onderdeel van je collectie te zijn.

Nike-row

Geniet van het mooie weer dat ons te wachten staat!

Wees de eerste met een reactie