Niks op tv? Bekijk dan nieuwe series op DVD!

De zomervakantie is alweer begonnen tijd voor wat rust en plezier! Voor de thuisblijvers onder jullie is het natuurlijk heerlijk om, op je vrije dagen of na je werk, lekker voor de buis te hangen. Maar er is één nadeel, het is komkommertijd! Dat betekent veel herhalingen, tellsell programma’s en oude films die je al te vaak hebt gezien.  Wil jij je tijd niet verdoen op de buis met saaie en oude programma’s en ben je op zoek naar nieuwe series om te volgen? Bekijk dan mijn top 5 favoriete series die jij kan bekijken deze zomer! Wie weet ben jij ook in één oogopslag verslaafd en hoef jij je deze zomervakantie geen zorgen te maken dat er niks op de buis te zien is!

Grey’s Anatomy

 

Al seizoenen lang is Grey’s Anatomy één van de best bekeken series in Amerika. Volg de dromerige en sexy artsen in hun drukke leven vol spanning en drama!

 “Of het nu in de operatiekamer is of in de slaapkamer, deze artsen, geliefden en vrienden weten dat ze altijd op elkaar kunnen rekenen!  Ze komen erachter dat hun beroep als arts/chirurg  geen makkelijk beroep is voor de uitdagingen die zij moeten doorstaan in hun persoonlijke en sociale leven.  Maar bij de artsen van Seattle Grace Hospital gaat het maar om 1 ding, het redden van levens. “ (zavvi.nl)

Geniet de hele zomer lang van wel 9 seizoenen Grey’s Anatomy met de DVD box, die je met korting kan bestellen bij Zavvi!

Suits

suits

“Een juridische drama serie met tv sterren Patrick J. Adams en Gabriel Macht als Mike Ross en Harvey Spector.  Volg in deze serie college drop-out Mike, die per ongeluk een baan krijgt bij één van de beste bedrijfsjuristen van New York, Harvey Spector. Met de rauwe talenten van Mike en zijn fotografisch geheugen groeien hij en Harvey uit tot een winnend team. En al snel komt Harvey erachter waarom Mike in eerste instantie bij een advocatenbureau wilde gaan werken.” (Zavvi)

Suits is een serie dat voor zowel mannen als vrouwen verslavend kan zijn. Na de eerste aflevering was het voor mij gelijk raak! De serie varieert in drama, spanning, humor en romantiek.

Orange is the new black

OINB

Op het moment is Orange is the new Black één van de beste opkomende series over de hele wereld. Met enkele awards al op zak na hun tweede seizoen betekent dat alleen maar goeds voor de toekomst van deze serie.

Het is gebasseerd op een waargebeurd verhaal van Piper Kerman. Een jaar lang heeft zij in een vrouwengevangenis gezeten en heeft haar ervaringen vastgelegd in haar boek ‘My Year in a Womens Prison’.

 

“Piper Chapman is een jonge vrouw wiens leven ingrijpend verandert wanneer ze de gevangenis in moet voor een misdaad die ze 10 jaar eerder samen met haar toenmalige vriendin is begaan. Inmiddels heeft ze haar wilde biseksuele leven ver achter zich gelaten en is ze verloofd met Larry, een fatsoenlijke man die haar een stabiel leven biedt. Piper zal 15 maanden moeten uitzitten in een vrouwengevangenis, die wordt bevolkt door uiteenlopende types. Al snel leert ze de regels van het gevangenisleven, maar wanneer ze een oude bekende tegenkomt kruipt de oude, roekeloze Piper weer langzaam naar boven.” (bol.com)

The Big Bang Theory

TBBT

Wil jij een zomer vol humor? Dan raad ik je zeker aan om The Big Bang Theory te kijken. De eerste seizoenen worden tijdens de zomerperiode vaak herhaalt op televisie. En pak de draad weer verder op met seizoen 6! Stap in het leven van de Geeks: Sheldon, Leonard, Howard en Raj en lach je rot om hun hilarische streken, ideeën en relatietips. Samen met Penny, Amy en Bernadette vormen zij de ultieme formule voor succes en krampen in je buik van het lachen.

“Sitcom-schrijvers Chuck Lorre (Two and a Half Men) en Bill Prady (Dharma & Greg) combineren elementaire deeltjes, superhelden en seks met elkaar en voegen daar de sterren Johnny Galecki (Roseanne) en Jim Parsons (Judging Amy) aan toe. Met als resultaat een explosief grappige komedie die de nerd in ons allemaal losmaakt!” (bol.com)

Game of Thrones

GOT

De serie waar iedereen het over heeft met de meest onverwachte cliffhangers en verhaallijnen. Game of Thrones is een serie die je moet volgen, niet alleen vanwege hun geweldige cast ( met o.a. Nederlands trots Carice van Houten en Michiel Huisman), maar ook voor de meest spannende verhalen van de verschillende uiteenlopende karakters!

“Seizoenen 1, 2 en 3 van de epische HBO serie Game of Thrones, geïnspireerd op de succesvolle reeks fantasyboeken van George R.R. Martin, spelen zich af in een wereld waar de zomers zich uitstrekken over tientallen jaren en winters een heel leven duren.

Dwars door het intrigerende zuiden, de wilde streken van het oosten, het bevroren noorden en tot aan de oude Muur die het rijk beschermt tegen de mysterieuze duisternis die nog verder ligt, vechten de machtige families van de Zeven Koninkrijken om de IJzeren Troon te veroveren.” (bol.com)

Wil jij één van deze dvd’s direct bestellen? Kijk dan nu eerst bij vouchercloud voor de laatste aanbiedingen en kortingscodes voor onder andere bol.com en Zavvi. Nu kan je profiteren van kortingen tot wel 60% op tv series bij bol.com en krijg je deze zomer 11% korting op geselecteerde DVD boxsets bij Zavvi!

Wees de eerste met een reactie