“Sinterklaas kapoentje gooi wat in mijn schoentje”!

sinterklaas_schoen

Het is weer zover, Sinterklaas is in het land en dat betekent dat alle kinderen hun schoentje mogen zetten onder de schoorsteen of bij de deur. Voor Sinterklaas en al zijn pieten is het natuurlijk een hele klus om het perfecte cadeau te vinden voor alle kinderen. Het kost namelijk wat tijd om alle verlanglijstjes door te nemen en soms kunnen kinderen dat ook vergeten. Daarom helpen we de Sint een handje met de volgende tips aan schoencadeaus voor jongens, meisjes en algemeen!

Schoencadeaus voor jongens

Bij jongens denk je natuurlijk stoer, spannend, bouwen en snelheid! In deze categorieën zijn er genoeg cadeaus te vinden voor jongens. Ben je op zoek naar snelheid dan zou ik zeker de Hot Wheels Die Cast auto van Bart Smit aanraden. Met deze stoere auto kunnen de jongens racen op banen of samen spelen met vriendjes en kunnen ze hun collectie uitbreiden als ze meer hotwheels auto’s hebben.  Voor de knutsel en bouw jongens kan raad ik Star Wars Lego aan. Hiermee kunnen zij allerlei kanonnen en legers bouwen van de wereld van Star Wars en beleven zij uren speelplezier.  Voor wat spanning is de Nerf N-Strike Elite Firestrike – Blaster het ideale cadeau voor de avontuurlijke jongens.  De Nerf blaster schiet tot wel 22 meter ver en met de precisielichtstraal kun je precies zijn waar je op richt, dus ook leuk om mee te spelen in het donker.

jongenscadeausSchoencadeaus voor meisjes

Meisjes willen er natuurlijk mooi uitzien, spelen met poppen en zoveel mogelijk zingen als het kan.  Voor meisjes die er dol op zijn om zichzelf of anderen op te maken, is de Dream Dazzlers Make-Up tas van Toys ‘R’ Us het ideale cadeau om aan deze mooie meiden te geven in hun schoentjes. De K3 microfoon met stemopname functie is een leuk schoencadeau voor meisjes die een superster willen worden net als de meiden van K3! Ze kunnen met de fragmenten meezingen en zelfs hun eigen nummer opnemen. Bent u op zoek naar cadeaus voor paardenliefhebbers heb je het meisjes met pony van Playmobil. Met Ankie kunnen ze het paard ‘borstelen’ en ‘eten geven’. Een goed cadeau voor de kleine meiden die later zelf een paard willen verzorgen.

meisjescadeaus

Schoencadeaus voor jongens en meisjes

Voor gezinnen met jongens en meisjes in het gezin zijn er ook genoeg schoencadeaus te vinden, waar ze samen mee kunnen spelen of gewoon geschikt zijn voor jongens en meisjes. Bijvoorbeeld het spel Poepie Knor, een leuk bordspel waarbij een varken gered moet worden uit een modderbad. Nog een ingenieus cadeau is Kinetic Zand, dat is speelzand waar je mee kan bouwen en spelen met iedereen. Het is magisch zand wat voelt als nat zand en waar de handjes van de kinderen schoon en droog blijven en het is makkelijk op te bergen zonder rommel achter te laten. Snoepgoed is ten slotte natuurlijk altijd goed voor elk kind om als schoencadeau te krijgen, zoals de Jamin Chocophone.

algemeencadeaus

Hopelijk helpen deze tips Sinterklaas en zijn pieten een beetje met het vinden naar de perfecte cadeaus voor alle kinderen. Nog een extra tip voor de Sint kijk ook even bij vouchercloud voor de beste deals op schoencadeaus, dat scheelt in ieder geval wat geld in de portemonnee!

 

Wees de eerste met een reactie