Strandklaar met de leukste zomeroutfits!

Bikni feature

De zomersale is begonnen en het is tijd om nog net voor je vakantie even de leukste kleding op de kop te tikken! Voor de meeste van jullie zal het tijd zijn om bijna de koffers te gaan pakken, het vliegtuig of de auto in te stappen en neer te strijken in de zon. Om het pakken van je koffer wat makkelijker te maken en je niet al je tijd te laten verspillen met het zoeken naar een aantal nieuwe outfits om mee te nemen op vakantie heb ik voor jullie een aantal musthave stijlen uitgezocht! Combineer ze met elkaar of vind die ene perfecte look om mee te nemen!

Bikini’s

In je vakantiekoffer zal altijd een badpak of bikini meegaan voor een verfrissende duik, en wat is er fijner dan naar het zwembad kunnen lopen in een nieuwe outfit! Hier wat van mijn favoriete opties in de meest trendy stijlen van dit jaar!

strandklaarbikini

Forever21                                                   Asos                                           Nelly

 

 

Outfits om mee weg te lopen

Op vakantie ga je vaak voor de hele dag op stap, en dan moet je een outfit hebben waarmee je en het strand op kan, maar ook rustig door een stadje kan kuieren. Met de volgende outfits kun je overal wegkomen. Combineer het met een vestje uit je eigen kast of een stoer jasje als het iets frisser is of je een kerk in wil!

strandklaaroutfit

Nelly                                                     Zalando                                         H&M                                         Wear for Love

Zomerse Schoenen

Als er 1 ding is waar ik gek op ben zijn het schoenen. Ik vind dat deze uiteindelijk je oufit helemaal afmaken. Vandaar dat ik ook zo’n paar of 60 thuis heb staan en toch elk jaar weer een aantal nieuwe toevoeg aan de verzameling. Alhoewel een paar geweldige pumps natuurlijk eigenlijk niet mogen missen moest ik toch kiezen van mezelf! Met niet al te veel kofferruimte zou ik uiteindelijk kiezen voor 1 (of meerdere) van deze opties! Natuurlijk zijn er geweldige varianten op al deze schoenen te vinden maar om bovenstaande outfits af te maken, pick your choice! Mocht je meer een diehard sneakerfan zijn, check dan binnenkort mijn blog over mijn favoriete sneakers!

strandklaarschoenen

Nelly                                             Sarenza                                                    Ziengs                                                   Shuz

 

 

Mocht je overigens zelf nog een leuke aanrader hebben, laat een reactie achter met jouw favoriete zomer items!

Wees de eerste met een reactie