The next thing in Gaming!

gamesblog

Vanaf september worden er allerlei nieuwe games geïntroduceerd of uitgebracht. Het is de maand voor gamers om in de gaten te houden wat voor nieuwe of vernieuwde games de hits van het jaar worden. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen mening over welke game het beste is. Maar om een indruk te geven, heb ik enkele games op een rijtje voor je gezet, die je zeker in de gaten moet houden!

Destiny

bartsmit destinyDe makers achter de zeer populaire Halo serie en de uitgever van de Call of Duty games komen nu met Destiny. Alles veranderde toen de Traveler arriveerde. Hij veroorzaakte een Gouden Eeuw en onze beschaving sloeg haar vleugels uit naar de rest van het zonnestelsel, maar niet voor lang. We werden ergens door geraakt, en hard. De overlevenden bouwden een stad onder de Traveler en begonnen onze oude werelden te verkennen, die overspoeld bleken door meedogenloze vijanden. Jij bent een van de beschermers op de laatste veilige plek op aarde die de mensheid ‘thuis’ kan noemen. Verdedig de stad met je enorme krachten die geschonken zijn door de Traveler, versla de vijanden en herover alles dat de mensheid verloren heeft. (Bron: Bart Smit)

Omdat deze game wordt uitgebracht door één van de bekendste game makers, kan het ook niet anders zijn dat dit een hit zal worden komend jaar. Bestel nu Destiny op Bart Smit  voor PS4, PS3, Xbox, Xbox One en PC. Ben jij nieuwsgierig naar de graphics en het verhaal van Destiny? Klik dan op de link hieronder en bekijk de trailer online.

Trailer Destiny

Call of Duty

bol.com codCall Of Duty: Advanced Warfare – Power veranderd alles! De power van de next gen ‘advanced soldier’. De power van Kevin Spacey met een spetterende hoofdrol. De power van de splinternieuwe exoskeleton gameplay. Power verandert alles! Call of Duty: Advanced Warfare het nieuwste CoD deel speelt zich af in de nabije toekomst. De game leidt fans een inspirerend nieuw tijdperk van Call of Duty in en is speciaal ontwikkeld voor next gen consoles en PC door Sledgehammer Games. Call of Duty: Advanced Warfare biedt een adembenemende nieuwe kijk op de mogelijkheden van de blockbuster franchise. (Bron: Bol.com)

Ook al is de game nog lang niet uit, het beloofd weer een hit te worden net zoals alle voorgaande versies van CoD. Je kan de game nu al volop van te voren reseveren bij verschillende online winkels. Wanneer je hem nu reserveert bij Bol.com bespaar je 7% op de normale prijs! Bekijk nu de trailer van Call of Duty: Advance Warfare via de link hieronder!

Trailer Call of Duty: Advanced Warfare

Sims 4

sims 4 bartsmitHet heeft enkele jaren geduurt, maar eindelijk zijn zij er weer ‘De Sims’! Vroeger was ik altijd al verslaafd aan het spel, je kon je eigen karakter maken, een leven opbouwen met huis en gezin. Met de nieuwste Sims 4 zijn de technieken flink verbeterd en kan je de emoties bijna voelen. Ik ga er weer vanuit dat deze game volop gespeelt wordt op PC of anders op de PS3/4 of Xbox! Wil jij de nieuwste beelden van De Sims 4 zien?! Druk op de link hieronder en bekijk de trailer. Kan je niet wachten om te beginnen met een Sims avontuur bestel de game dan nu bij Bart Smit!

De Sims 4 combineert revolutionaire Sims met krachtige creatieve hulpmiddelen en gloednieuwe gameplay die gebaseerd is op emoties, zodat De Sims op geheel nieuwe wijze gespeeld kan worden. De Sims 4 is gebouwd op de fundering van gloednieuwe technologie, die Maxis SmartSim noemt. Dankzij deze nieuwe technologie is De Sims 4 de meest intelligente, aansprekende en persoonlijke levenssimulatiegame ooit. De keuzes die spelers maken zijn niet langer alleen van invloed op één enkel moment; ze hebben vanaf nu effect op de complete levensloop van de Sims. (Bron: Bart Smit)

Trailer Sims 4

Fifa 15

Na het WK in Brazilië zijn we allemaal wel een beetje verliefd geworden op voetbal. Geen wonder dat Fifa 15 zeker een groot succes zal worden voor iedereen. Ok ik denk wel dat voornamelijk mannen dit zullen spelen, maar de vrouwen kunnen in ieder geval een beetje meepraten over wie de spelers zijn. Stel nu je eigen team samen en geniet van de realistische beelden en technieken van het spel. Alvast een voorproefje zien?! Klik op de link hieronder voor de trailer. Wil je het gelijk bestellen of iemand cadeau geven, bestel de game dan nu bij Zavvi!

zavvi fifa15FIFA 15 brengt voetbal in verbluffend realisme tot leven zodat je de emoties van de sport kunt ervaren zoals nooit tevoren. Ga op in het gezang en de aanmoedigingen van het publiek, net als bij een echte wedstrijd, en luister hoe commentatoren de fans door het verhaal van de wedstrijd loodsen met de dynamische wedstrijdpresentatie. Voor het eerst zijn alle 22 spelers op het veld met elkaar verbonden via emotionele intelligentie; spelers reageren nu binnen de context en in lijn met het verloop van de wedstrijd op hun tegenstanders en teamgenoten. Beeldkwaliteit van de volgende generatie plaatst de fans op levende velden met een grasmat die, naarmate de wedstrijd vordert, slijtage vertoont. Modder blijft aan de kleding kleven en door de authentieke spelerweergave ogen spelers slank en atletisch en zien ze er net zo uit als in het echt. Door spelerbediening reageren spelers beter op je commando’s, krijgen atleten meer balcontrole en persoonlijkheid aan de bal, en bieden één-op-één-duels meer voldoening dan ooit. Voetbal is het grootste drama op aarde en in FIFA 15 zitten de fans er midden in, zodat ze de emotie en intensiteit van de mooiste sport ter wereld zelf kunnen ervaren. (Bron: Zavvi)

Trailer Fifa15

Wees de eerste met een reactie