Voordelig je goede voornemens volhouden

Het nieuwe jaar is alweer in volle gang, waarschijnlijk heb jij alweer een spiksplinternieuwe goede voornemens lijst. Meer water drinken, gezonder eten, meer bewegen en meer genieten van het leven zijn veel voorkomende doelen die tijdens de jaarwisseling gesteld worden. Toch hebben we vaak onze ambities in de volgende maand al opgegeven. Hieronder vind je een aantal tips om dit jaar wél jouw goede voornemens vol te houden.

Meer bewegen

Heb jij ook dat in februari je sportieve motivatie al weggeëbd is? Probeer jezelf te blijven motiveren door samen met een vriend of vriendin te gaan sporten. Zo kunnen jullie elkaar uitdagen voor die laatste kilometer. Je kunt je ook inschrijven voor groepslessen op de club. Goede sportkleding of sportartikelen kopen kan ervoor zorgen dat je je zelfverzekerder voelt. Zo kun je bij Nike jouw eigen sneakers ontwerpen of op zoek naar de juiste sportaccessoires voor hardlopen. Online sport shops genoeg om jouw perfecte sportieve outfit te zoeken.

Rennen nieuwe jaar

Gezonder eten en zelf koken

Naast meer bewegen, is een ander veelgehoord voornemen om vaker zelf te koken of voor gezondere voeding te kiezen. Een goed kookboek kan je vaak op weg helpen om eens wat nieuws op tafel te zetten. Probeer ook eens te experimenteren met nieuwe (vergeten) groenten of vraag familie en vrienden om hun favoriete gezonde recepten. Wil je helemaal voordelig aan de slag in de keuken? Houd dan vooral hier je ogen open voor een bol.com kortingscode voor kookboeken.

Gezonder eten en zelf koken

Meer mooie reizen maken

Heb jij je voorgenomen om dit jaar eindelijk je droomreis te maken? Een reis naar een ver land kan voor onvergetelijke momenten zorgen. Ga op een koude gure winterdag eens lekker zitten voor het plannen en boeken van een mooie reis. Speur hotel- en boekingssites af voor korting op je boeking en raak geïnspireerd door prachtige verhalen op reisblogs. Zo heb jij je droomreis voor 2016 al in januari helemaal tot in de puntjes geregeld. Natuurlijk kun je nog vaker er even tussenuit. Zo kun je bijvoorbeeld het hele jaar door weekendjes weg boeken naar steden die je nog niet kent. Hou hiervoor bijvoorbeeld nieuwsbrieven en folders van reisaanbieders in de gaten.

Meer mooie reizen maken

Tijd besteden aan familie en vrienden

Iedereen is druk en afspraken maken voor een gezellig etentje moet altijd met de agenda’s naast elkaar. Veel mensen kiezen er daarom voor om in 2016 meer tijd te maken voor familie en vrienden. Plan hiervoor bijvoorbeeld één keer per maand een vrij weekend en verras een familielid of vriend met een bezoekje. Of combineer goede voornemens en organiseer thuis een etentje waar je iedereen uitnodigt om aan te schuiven.

Je nieuwe leefstijl hou je goed vol door je hoofddoel op te delen in kleinere en haalbare doelen. Wil jij geen suikerhoudende dranken meer drinken? Stap dan eerst over op thee of aanmaaklimonade voor je alleen water drinkt. Beloon jezelf en zorg voor voldoende afwisseling. Daarnaast barst vouchercloud van het voordeel, waardoor het betaalbaarder wordt om jouw doelen te behalen en je zo nog meer kunt genieten.

Wees de eerste met een reactie