Voorjaarsvakantie uitjes

In het zuiden van het land is de voorjaarsvakantie al in volle gang! En volgende week is het de beurt aan het midden en het noorden van het land. Het is een week waarin veel gezinnen op wintersport gaan naar Oostenrijk, Zwitserland of Frankrijk. Maar voor diegene die geen wintersport gepland hebben staan, kan het evengoed een leuke vakantie worden vol met leuke uitjes in Nederland of uitjes naar het buitenland. Heb je nog geen uitjes gepland staan, maar wil je wel graag iets leuks doen met het gezin in de voorjaarsvakantie? Bekijk dan de volgende tips voor een leuke dag(en) uit met je hele gezin!

Dierentuin

burgerszoo china lightsEen dagje naar een dierentuin is altijd leuk om te doen met de kinderen. Naast dat kinderen veel kunnen leren over dieren en hoe zij leven, kunnen zij ook leuk spelen en zijn er genoeg leuke activiteiten, puzzels en opdrachten die zij kunnen uitvoeren in de dierentuin. Speciaal voor de voorjaarsvakantie heeft Burgers’ Zoo elke avond een speciaal lichtevenement, genoemd ‘China Lights’. Hier kan je met het hele gezin genieten van een kleurrijk lichtevenement, waarbij door het hele dierenpark thematische lichtfiguren te bewonderen zijn. Koop nu snel je entreekaarten voor Burgers’ Zoo en profiteer via vouchercloud van €4 korting en exclusief gratis toegang tot China Lights! 

Fietstour in Amsterdam

bike1_0Ga voor een actief uitstapje met een fietstour door Amsterdam met Baja Bikes! Tijdens deze tour ontdek je alle highlights van Amsterdam op de fiets en profiteer daarnaast ook van een speciale kinderkorting. Tijdens deze 3 uur durende trip zal een Nederlandse gids je de meest bekende, maar ook minder bekende, plekken laten zien van Amsterdam. Een sportieve activiteit dat door ANWB is vernoemd tot één van de meest kindvriendelijke excursies in Amsterdam.

 

Disneyland Parijs

Disneyland-Parijs-tickets-hotels-en-vakantiesHet pretpark waar ieder kind wel over droomt om ooit naar toe te gaan, is toch echt Disneyland Parijs! In het park heb je allerlei soorten activiteiten, shows en attracties waar je met het hele gezin van kan genieten. Ontmoet de sprookjeshelden van je kinderen en laat je kinderen een dag beleven om nooit te vergeten!

Andere activiteiten

Ben je toch op zoek naar een ander dagje uit? Dan kan je een kijkje nemen bij Travelbird voor meer inspiratie. Hier vind je naast daguitjes ook leuke dagaanbiedingen in verschillende categorieën, zoals wellness, familietrips of vliegvakanties! travelbird_kickstart

Ook al is de voorjaarsvakantie misschien kort, er zijn genoeg activiteiten en uitjes te beleven om er een topvakantie van te maken. Vind bij vouchercloud de leukste deals op dagjes uit, attractieparken en vakanties!

Wees de eerste met een reactie