Vrolijk Paasfeest!

Het Paasweekend staat alweer voor de deur. Pasen valt dit jaar begin april, namelijk op 5 & 6 april, wat helaas betekent dat mooi weer niet gegarandeerd is maar dat mag de pret niet drukken. Het Paasweekend is bij uitstek geschikt om tijd met familie en vrienden door te brengen en het met z’n allen gezellig te maken. Hieronder vind je een aantal tips om van je Paasweekend een echt succes te maken!easter-egg-hunt

Activiteiten voor de Kids!

Traditioneel gaan kinderen op eerste Paasdag eieren zoeken die de Paashaas in de tuin heeft verstopt. Op TV zie je in deze traditie wel eens echte eieren voorbij komen maar het leukst (en lekkerst!) is natuurlijk met chocolade eieren. Dit geeft ook iets minder overlast als er een eitje niet gevonden wordt! Geef elk kindje een eigen mandje om de eieren in te bewaren tijdens het zoeken. Echter, om het eerlijk te houden kun je het beste de eieren verdelen zodra de kinderen klaar zijn met zoeken. De lekkerste Paaseitjes bestel je gemakkelijk en voordelig bij Jamin!

Een andere leuk ScreenShot2013-03-22at70454AMe Paastraditie is het beschilderen en versieren van eieren. Dit is dan wel weer erg geschikt voor echte eieren, zorg wel dat je ze eerst hard kookt! Bedek de tafel met een plastic tafelkleed of oude kranten en geef de kids verf, stiften, lijm, glitters en andere versiersels. Hier komen gegarandeerd erg leuke creaties uit! De eieren kun je extra leuk en gemakkelijk versieren met een eier-schildersetje van bol.com!

 

Een gezellige paastafelSetWidth1300-Easter-Brunch-1

Eén van de leukste dingen aan Pasen, vind ik zelf, is de gezellige brunch op eerste Paasdag. De tafel is gezellig versierd en het lekkerste eten
staat klaar om verorbert te worden. Om deze brunch een succes te maken zorg je er natuurlijk voor dat er voor iedereen iets bij zit wat ze lekker vinden. Omdat je niet vaak zo’n brunch doet is dit de ideale gelegenheid om eens lekker uit te pakken met extra luxe producten zoals croissantjes, verse gerookte zalm en luxe vleeswaren. De lekkerste Paaswaren bestel je gemakkelijk online bij Albert Heijn!

Met Pasen wil je natuurlijk dat je tafel er zo gezellig mogelijk uitziet. Hier zorg je voor door een speciaal tafellaken te kopen, mooie paasservetten op tafel te leggen en eventueel nog wat extra versiering op tafel te zetten. De leukste Paasversiering koop je gemakkelijk bij Bol.com!

_DSC2783

 

Wij hadden thuis altijd nog een leuke verrassing op ons bord staan als we terug het huis in kwamen na het paaseieren zoeken: een heuse chocolade Paashaas. Niks maakt een Paastafel  zo compleet als de chocoladetraktaties die wij altijd kregen! Deze luxe paastraktaties zijn gemakkelijk te bestellen bij Jamin, nu zelfs met€2 korting!

 

 

Om van Pasen een echt feest te maken heb je gelukkig niet veel nodig: zet wat familie en vrienden bij elkaar, zorg voor lekker eten en de paassfeer doet de rest! Kijk altijd even op vouchercloud voor de nieuwste aanbiedingen en acties zodat je nooit iets mist!

Wees de eerste met een reactie