Wegdromen op vakantie!

Summer-reading-feature

Of je nou in Nederland blijft, op de camping in Frankrijk staat of met vliegtuig de tropen op zoekt. Vrijwel iedereen vindt het heerlijke om op vakantie weg te dromen met een boek op schoot! Een van mijn eigen guilty pleasures is om minimaal een aantal geweldige chicklit’s mee te nemen die ik rustig aan het zwembad kan verslinden met een cocktail in mijn hand. Voor mij is dat pure ontspanning! Gelukkig worden er genoeg exemplaren per jaar geproduceerd om mij tevreden te houden. Op Bol.com hebben ze vaak een top 10 van categorieën staan om snel je inspiratie op te kunnen doen. Zelf vind ik vrijwel alle boeken van Jill Mansell geweldig dus bij mijn selectie zie je daar wel een invloed van! De volgende boeken sprongen er voor mij dit jaar uit en zullen zeker mijn koffer in gaan! Misschien ook iets voor jou?

 

Millies Flirt – Jill Mansell

milliesflirt

 

“ Als Millie Brady het leven redt van de befaamde romanschrijfster Orla Hart, weet ze nog niet dat dit haar eigen leven helemaal overhoop zal halen. Niet alleen laat haar vriend haar in de steek, maar ze verliest ook haar baan. Millie vindt het wel best: een manloze zomer. Maar de dankbare Orla denkt dat ze Millie aan een leuke man moet helpen. Helaas komt hun smaak niet overeen, en is de man die Millie wil volgens Orla totaal niet geschikt voor haar! “ (Bol.com)

 

 Een huis vol vrienden – Erica James

Ericajames

“ Mia keek ernaar uit om tijd voor zichzelf te hebben. De kinderen de deur uit, haar overheersende man overzee aan het werk in Brussel – eindelijk rust. Owen heeft zijn vrienden verbaasd met zijn verhuizing naar Little Pelham. Maar het dorpje is al sinds zijn kindertijd van grote betekenis voor hem, en hij verlangt naar rust. Als Mia in het dorp Owen tegenkomt, worden ze beiden verrast door de aantrekkingskracht die ze voelen. Het wordt al snel duidelijk dat ‘rustig aan’ niet gaat lukken… “ (Bol.com)

Huisje, Boompje, Feestje – Jill Mansell

huisjemansell

 

“ Striptekenares Molly Hayes woont in het pittoreske dorp Briarwood. Wat relaties betreft heeft ze weinig geluk: ze valt altijd op foute mannen. Vlak na haar laatste break-up krijgt ze een nieuwe buurman: de Londenaar Dexter Yates. Hij is knap, single en… heeft een baby. Er is meteen een enorme aantrekkingskracht tussen Molly en Dex, maar Molly houdt de boot af. Liever een goede buur dan weer een foute vriend, denkt ze. Maar hoe lang houdt ze vol? “(Bol.com)

 

  Gek op jou – Rachel Gibson

gibson

“ Lily Darlington is weleens eerder in haar leven voor gek verklaard – en inderdaad, met haar auto de slaapkamer van haar ex-man binnenrijden was niet haar slimste actie – de smeerlap verdiende het. Nu is ze happy, gelukkig, en single en is haar situatie compleet anders. Ze weet dat ze een goede moeder is, huiseigenaar en zakenvrouw, en dat alles verpakt in een mooi lichaam. Een lichaam dat politieagent Tucker Matthews dolgraag zou verkennen. Maar deze ex-militair zit niet echt op een nieuwe vrouw in zijn leven te wachten. Zijn laatste vriendin heeft hem met niet veel meer dan herinneringen en een kat achtergelaten. Maar nu hij naast Lily woont, wordt hij stapelgek. Hij droomt van haar lange blonde haar en haar nog langere benen. Misschien is het wel tijd om een beetje gek te doen… en verliefd te worden. “(Bol.com)

Miss Communicatie – Astrid Harrewijn

Wegdromen op vakantie!misscommunicatie

 “ Journaliste Didi werkt aan een artikel over Twitter, dé kans om zich te bewijzen bij haar hoofdredacteur. Wanneer ze ontdekt dat twee meiden opeens zijn verdwenen uit alle sociale netwerken, ruikt ze een primeur. Door research gaat ze met haar huisgenoten Lein en Iris naar een Twitterparty in Noordwijk – tegelijk het perfecte excuus om een ouderwets feestje te bouwen. Op de dansvloer loopt Didi de knappe Joep tegen het lijf en ze is op slag verliefd. Maar klopt alles wel aan Joep? Terwijl haar vriendinnen toe zijn aan een nieuwe stap in hun leven, stort Didi zich op haar artikel en ontdekt de schokkende waarheid. “ (Bol.com)

Miss Communicatie is het eerste deel uit een driedelige serie over de levens van de dertigers Didi, Iris en Lein, die naast hun gezamenlijke woonkamer ook al jarenlang lief en leed delen. Lees ook Miss Match en Miss Verstand!

Kun je ook niet wachten met het beginnen te lezen van deze boeken? Klik dan snel door naar Bol.com en vaak heb je met hun megasnelle service de boeken de volgende dag al in huis! Ook zijn ze allemaal in e-book vorm te verkrijgen! Ik wens jullie in ieder geval een heerlijke vakantie toe met jullie eigen geweldige (romantische) verhalen!

Wees de eerste met een reactie