sla over naar inhoud
We hebben hier op het moment geen aanbiedingen maar kom later zeker even terug aangezien we voortdurend aanbiedingen toevoegen

Over Engelse & Ierse Pubs

In Engeland en Ierland al jarenlang een zeer belangrijk begrip en in Nederland komen er steeds meer: Engelse en Ierse Pubs. De pub is in zowel Engeland als Ierland bijna net zo belangrijk als de kerk. Het is een plaats van samenkomen, leuke muziek en uiteraard bier. Heel veel bier. Kijk snel op vouchercloud of er een Engelse & Ierse Pubs kortingscode beschikbaar is in jou buurt en geniet voor minder geld van een van de heerlijke bieren die worden geschonken in dit soort kroegen. Proef bijvoorbeeld het zeer bekende donkere en romige biertje guinness of ga voor de Murphy’s Irish Red.

Let jij wel op de centjes? Bekijk dan eerst eens of vouchercloud misschien een voordelige Engelse & Ierse pubs actiecode op het menu heeft staan. In een Engelse of Ierse pub kun je niet alleen terecht voor liters bier. Vaak kun je er ook een lekker hap met eten krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een grote burger met friet, of kip saté spiesen. Natuurlijk staat vaak de schnitzel of een gevulde pie ook op het menu. Tevens is het vaak mogelijk om te lunchen, denk dan aan een omelet, soepje of een panini met bijvoorbeeld kaas en tomaat. Cheers and enjoy your meal!