sla over naar inhoud
We hebben hier op het moment geen aanbiedingen maar kom later zeker even terug aangezien we voortdurend aanbiedingen toevoegen

Over Golfbanen

Op een golfbaan word de sport golf uitgeoefend. Het doel van de sport is om de harde, kleine bal met behulp van een golfclub weg te slaan in de richting van een hole. De hole is vaak gemarkeerd met een vlag. Wil jij wel eens gaan golven? Check dan of er misschien een aantrekkelijke golfbanen kortingscode voor jou klaar ligt! Golven is een vrij dure sport, dus elke euro die je minder hoeft te betalen is snel meegenomen! Let wel op, vaak moet je in het bezit zijn van een golfvaardigheidsbewijs. Dit houdt in dat je weet wat de spelregels zijn.

Download de vouchercloud app of kijk op de website en wie weet staat er wel een spannende kortingscode voor jou klaar! Het spel golf wordt aan de hand van verschillende “pars” gespeeld. De meeste 18-holes golfbanen zijn in het bezit van een 4-par-5 holes en 10 par-4 holes. Elke par staat voor een bepaalde lengte. Aan de hand van de lengte van de pars moet de hole in 3, 4 of 5 slagen worden bereikt. Je leert dit allemaal indien je lid wordt van een club en daarbij je golfvaardigheidsbewijs haalt. Het leuke aan golf is dat je vooral speelt om jezelf te verbeteren.