sla over naar inhoud
We hebben hier op het moment geen aanbiedingen maar kom later zeker even terug aangezien we voortdurend aanbiedingen toevoegen

Over Karten

Alle snelheidsduivel goed opgelet! Vind jij alles wat met snelheid, auto’s en behendigheid te maken heeft super gaaf? Dan is karten vast iets voor jou. Kijk snel op vouchercloud of je momenteel een karten kortingscode kunt scoren! Want met vouchercloud kun je nu simpelweg goedkoper een ritje in een kart maken. Er zijn verschillende kartbanen in Nederland waar je kunt karten. De meeste kartbanen zijn indoors, maar ze bestaan uiteraard ook outdoors. Indoor kartbanen zijn onder andere te vinden in Huizen, Utrecht, Enschede, Limmen en Roosendaal. Outdoor kartbanen zijn onder andere te vinden in Uitgeest, Amsterdam, Vaals, Eindhoven en Zwolle.

Een kart verschilt van een normale raceauto doordat een kart geen gebruik maakt van een differentieel. Doordat een kart zo laag bij de grond is, zorgt dat voor bijzondere rij-kenmerken en een unieke manier van wegligging. Wil jij binnenkort gaan karten? Check dan eerst vouchercloud en maak gebruik van een voordelige karten actiecode! Wil je heel graag eens een keer karten, maar ben je niet in het bezit van een rijbewijs? Geen paniek! Het is namelijk gewoon mogelijk om te rijden in een kart zonder rijbewijs. Wist je dat veel formule 1 rijders zelfs zijn begonnen met het rijden van een kart? Ze doen het zelfs soms nog steeds om fit te blijven.

Bespaar waar je ook bent met de bekroonde vouchercloud app

Download onze gratis app vandaag! 8 miljoen mensen kunnen het niet mis hebben

Ontdek vouchercloud apps