sla over naar inhoud
We hebben hier op het moment geen aanbiedingen maar kom later zeker even terug aangezien we voortdurend aanbiedingen toevoegen

Over Midgetgolf

Midgetgolf is een variant op golf waarbij het de bedoeling is om een parcours te lopen waarbij je 18 holes hebt. De bedoeling is dat je in zo weinig mogelijk slagen de 18 holes probeert af te leggen. Wil je nou voor een leuk prijsje gaan midgetgolfen, maak dan gebruik van een midgetgolf kortingscode via vouchercloud! Midgetgolf is een leuke activiteit die je met ze tweeën kunt doen, maar uiteraard ook met een groep. Midgetgolf kun je doen als activiteit voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of kinderfeestje. Maar het is natuurlijk ook leuk om te gaan midgetgolfen op een romantische date.

Wil jij nou binnenkort eens voordelig gaan midgetgolfen met wat vrienden? Check dan snel of je bij vouchercloud een leuke midgetgolf actiecode kunt vinden! Midgetgolf werkt als volgt: Bij elke slag waarbij je probeert de bal in de hole te slaan wordt 1 punt gerekend. Is het je na 7 slagen nog steeds niet gelukt om de bal in de hole te slaan, dan noteer je 8 punten en ga je naar de volgende hole. Aan het einde van alle 18 holes, tel je alle punten die je per hole hebt gescoord op. Degene met de minste punten is de winnaar!