sla over naar inhoud
We hebben hier op het moment geen aanbiedingen maar kom later zeker even terug aangezien we voortdurend aanbiedingen toevoegen

Over Paintballen

Paintballen is ontstaan in de jaren 80 in de Verenigde Staten. Bij paintballen is het de bedoeling dat je door middel van een met verfballetjes geladen pistool elkaar probeert te raken. Ga jij graag eens paintballen voor een schappelijke prijs? Maak dan gebruik van een paintballen kortingscode via vouchercloud! Er zijn door heel nederland verschillende Paintball parcours te vinden. Elk parcours is op een andere manier gebouwd met verschillende obstakels waar je je acher kunt verschuilen. Er zijn verschillende spellen die je kunt spelen met paintbal. Iedereen heeft een eigen kleur dus je kunt precies zien wie wie heeft beschoten!

Heb je wel zin in wat actie samen met je familie, vrienden of collega’s? Kijk dan eerst een op vouchercloud en maak gebruik van een paintballen actiecode, zodat je extra voordelig een potje kunt paintballen! Paintballen bestaat zowel indoor als outdoor. Het is belangrijk dat je en overall draagt die vies mag worden. Dat krijg je van de organisatie bij wie je gaat paintballen, net als een masker en een wapen. Daarnaast is een helm met veiligheidsbril ook nodig. Het schieten van een verfbal kan namelijk best hard aankomen. Kijk dan ook niet raar op als je met blauwe plekken thuis komt!