sla over naar inhoud
We hebben hier op het moment geen aanbiedingen maar kom later zeker even terug aangezien we voortdurend aanbiedingen toevoegen

Over Schaatsen

Schaatsen is een leuke bezigheid, vooral tijdens de wintertijd. Mocht het ijs nog niet op de sloten en rivieren staan, dan kun je natuurlijk altijd een schaanbaan opzoeken! Maak natuurlijk wel gebruik van een schaatsen kortingscode via vouchercloud, zodat je voordeliger een ritje op de schaatsbaan kunt maken! Vergeet niet om al je vrienden, familie of collega’s mee te nemen. Wan wat is er nou leuker dan een wedstrijdje tegen elkaar op de schaatsbaan? Oké, vooruit. Ik geef toe dat het uitlachen van die ene vriend of collega die er op twee ijzertjes helemaal niets van bakt, ook niet verkeerd is!

Na een uurtje te hebben geschaatst op de schaatsbaan ben je natuurlijk toe aan lekker warme chocolademelk met slagroom en een punt appeltaart. Of misschien meteen maar aan de gluhwein, want dat warmt zo lekker door! Kijk snel op vouchercloud.nl en maak gebruik van een schaatsen actiecode. Wie weet kun je wel een chocomelk met slagroom voor niks scoren! Drink natuurlijk niet te veel gluhwein als je van plan was om later voor nog een ritje op de ijsbaan te gaan. Het is namelijk ijs en bij te veel alcohol word het zoeken van evenwicht over het algemeen ietsje lastiger.