sla over naar inhoud
We hebben hier op het moment geen aanbiedingen maar kom later zeker even terug aangezien we voortdurend aanbiedingen toevoegen

Over Spaans

Als je denkt aan de Spaanse keuken, denk je al snel aan tapas. Maar er is meer dan dat! Wat dacht je van paella en tortilla? De basis van de Spaanse keuken is het gebruik van olijfolie. Wil jij nou eens voordelig genieten van de Spaanse keuken? Kijk dan hiernaast en kies een Spaans kortingscode, zodat je minder hoeft te betalen voor toch heerlijke gerechten! Want via vouchercloud kan dat! Ga bijvoorbeeld naar restaurant Karmeliet, gevestigd in Haarlem, en geniet van heerlijke tapas zoals queso de valdéon, gambas ai pil pil of croquetas de pescado tegen een betere prijs dan normaal!

In de Spaanse keuken vind je vlees tapas, vis tapas, paella, vis gerechten, kip gerechten, soepen en ook heerlijke nagerechten. Typische tapas uit de spaanse keuken zijn bijvoorbeeld gamba’s in knoflooksaus, gazpacho soep, calamares, chorizo, serranoham en pollo ajillo. Begin jij al te watertanden? Check dan snel op vouchercloud voor een Spaans actiecode en geniet extra voordelig van deze overheerlijke tapas! Bovendien is het ook een aanrader om een nagerecht te nemen. Typische Spaanse nagerechten zijn bijvoorbeeld amandeltaars, Crema Catalana of Arroz con leche. Alleen de namen klinken al lekker! Vergeet dus uiteraard niet om vouchercloud te checken op een restaurant bij jou in de buurt, dan weet je namelijk zeker dat je niet te veel betaald!