sla over naar inhoud
We hebben hier op het moment geen aanbiedingen maar kom later zeker even terug aangezien we voortdurend aanbiedingen toevoegen

Over Lasergames

Heb jij wel zin in een avontuurlijk spelletjes? Via vouchercloud kun je nu extra voordelig lasergamen door gebruik te maken van een lasergames kortingscode die je hiernaast kunt vinden! Lasergamen kun jemet een groep doen. Vaak bevind het zich in een ruimte met allerlei opstakels en je bent dan opgesplitst in teams. Het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren door de ander te raken met jou laserpistool. Het doet dus geen pijn als je geraakt word! De computer geregistreerd het aantal dat iemand wordt geraakt met een laserpistool en aan de hand daarvan wordt de winnaar bekend gemaakt.

In Nederland vind je maar liefst 45 verschillende arena’s, zowel binnen als buiten, waar je kunt gaan lasergamen. Wil je nou zeker weten dat je zo goedkoop mogelijk uit bent? Regel dan via vouchercloud een lasergames actiecode, print hem uit en neem hem mee naar de lasergame arena. Indien je kiest voor lasergamen buiten, wordt het SWAT lasergame genoemd. De pakken die je draagt bij SWAT lasergame zijn zo gemodificeerd dat de laserstralen met vol zonlicht nog steeds iemand kunnen raken vanaf een afstand tot maar liefst 100 meter. Bij SWAT lasergamen is het bovendien ook mogelijk om verschillende soorten spellen te spelen.

Bespaar waar je ook bent met de bekroonde vouchercloud app

Download onze gratis app vandaag! 8 miljoen mensen kunnen het niet mis hebben

Ontdek vouchercloud apps