sla over naar inhoud

Actief Mexx Kortingscodes voor December 2016

Check snel de nieuwe collectie voor de Heren!

Check snel de nieuwe collectie voor de Heren! Online

Check snel de nieuwe collectie voor Dames!

Check snel de nieuwe collectie voor Dames! Online

Tot 50% korting op artikelen van Mexx!

Tot 50% korting op artikelen van Mexx! Online

Aanbiedingen die je misschien leuk vindt

G-Star

Betaal veilig en vertrouwd met iDeal, Creditcard of PayPal!

M and M Direct

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en €5 korting op je volgende bestelling!

BON'A PARTE

25% korting op deze wekelijkse deals!

bonprix

Betaal veilig en snel met iDEAL!

Tommy Hilfiger

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste aankoop!

Over Mexx

Wereldwijd is Mexx een bekende aanbieder van kleding. Houd vouchercloud.nl goed in de gaten voor een Mexx kortingscode, zodat je online korting kunt krijgen! Mexx is een Nederlands modemerk en is opgericht in 1986 in Amsterdam. De oprichter Ratam Chadan besloot om zijn 2 merken (Moustache voor mannen en Emanuelle voor vrouwen) samen te voegen tot 1 merk. De M en E werden aangevuld met twee kusjes om er Mexx van te maken. Een merk was geboren!

Naast het feit dat ze veel filialen hebben in tig landen, kan je Mexx kleding ook gemakkelijk online bestellen. Mexx heeft een tijd een eigen webshop gehad, deze is momenteel niet meer live, maar in plaats hiervan kan bestel je Mexx gelukkig ook gemakkelijk via andere webshops! V&D biedt bijvoorbeeld bijna het volledige Mexx assortiment aan! De kleding wordt in meerdere categorieën aangeboden: dames, heren, metropolitan, jongens, meisjes en accessoires. Mexx ontwikkelt nu zlefs zonnenbriullen en parfums. Op de website van V&D vind je altijd een actueel aanbod, modisch up-to-date en altijd genoeg op voorraad!

Mexx heeft met regelmaat een korting of uitverkoop actie, en met onze Mexx kortingscodes koop je nu nog goedkoper kinderkleding of iets leuks voor jezelf, met extra korting!

Over Mexx

Mexx heeft met regelmaat een korting of uitverkoop actie, en met onze Mexx kortingscodes koop je nu nog goedkoper kinderkleding of iets leuks voor jezelf, met extra korting!